If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Можеш ли да ми кажеш защо следва да ме е яд - теб никога не съм те слагал в групичката на яхтсмените, но ти упорито ментално стигаш до тяхната одиозна симлицитност? Иначе акцията става максимално чиста, така че чакам появата на професор Каро в най-скоро време
П.С. Един поне ще се похвали ли, че днес е купил/продал, или пак ще научим следварително, че всички са купили на дъно и продали на връх?
П.П.С. Пиър някой ще даде ли (БСЕ Трейдъра), че да поговорим за нещо различно от ъъъъъпппп 200 лева, което аз първи въведох тук и ме триеха по препоръки на знаете кой
Груйка, а как ще преживееш, като стигне цената на Спиди?! Незнам, незнам.... Какво ще пишеш дотогава
Можеш ли да ми кажеш защо следва да ме е яд - теб никога не съм те слагал в групичката на яхтсмените, но ти упорито ментално стигаш до тяхната одиозна симлицитност? Иначе акцията става максимално чиста, така че чакам появата на професор Каро в най-скоро време
П.С. Един поне ще се похвали ли, че днес е купил/продал, или пак ще научим следварително, че всички са купили на дъно и продали на връх?
П.П.С. Пиър някой ще даде ли (БСЕ Трейдъра), че да поговорим за нещо различно от ъъъъъпппп 200 лева, което аз първи въведох тук и ме триеха по препоръки на знаете кой
Груец, аз, че съм упорит упорит съм, иначе нямаше да съм толкова години на борсата ! Знаеш, че за да е успешен един инвеститор се иска упоритост и търпение, защото това не е еднодневно състезание ! А трябва да те е яд, защото и ти упорито пък отричаш и не искаш да приемеш очевадното ! Няма нищо лошо в това да си сложиш ръка на сърцето и да кажеш да сбърках в преценката си за тази компания, не бях прав и т.н. Нормалните хора като сгрешат си признават и продължават напред ! Ти си се законтрил на своята позиция и не та не, обаче виждаш, че компанията и пазара те оборват от няколко години. Ей над това трябва да се замислиш !
Според мен нямащите акции тук ще си изядат топките, които нямат от яд, че не са си купили !
Данчето, Груеца и още един двама по добре сами да си блокират тази тема и въобще да не припарват тук, че станаха за смях и подигравки !
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Според мен нямащите акции тук ще си изядат топките, които нямат от яд, че не са си купили !
Данчето, Груеца и още един двама по добре сами да си блокират тази тема и въобще да не припарват тук, че станаха за смях и подигравки !
Промени се това,че NVIDIA се пукна,а американския пазар влиза в дълбока корекция поради тази причина.
Да не мислиш,че тая шитня ШЕЛИ се качва заради някакви фундаменти ?
Просто изадиха невероятен късмет,че напомпиха толкова много NVIDIA -локомотива на всики фондови борси.
Но това нещо свърши и много скоро,а и както винаги става със закъснение,ще бъде разбрано и от местната фауна
Не разбирам, защо ни набиваш тази нелепа аналогия между Шели и Нвидиа? Да, пазарите могат да навлезат в корекция, но да твърдиш това сега, на този етап, е доста преувеличено. Еле пък дълбока корекция... Виж къде беше Нвидиа преди отчета и къде е сега. В рамките на нормалното е да върне няколко процента след това изстрелване. Но да наречеш това "пукване" е меко казано пресилено.
Имаш навика да преувеличаваш нормалните борсови движения. Преди няколко седмици те помним с "големия срив" при Шели - цената се "срина" с няколко лева и дойде "края на света" за теб. Е, сега цената е десетина лева нагоре от тогавашните нива.
По-спокойно го раздавай. Пък и в крайна сметка, какво ти пука - нали нямаш акции в "тая шитня"...
Колега, тъй като споделяте доста информация за компанията NVIDIA, струва ми се редно да пишете в неина тема, затова създадох такава за Вас и всеки който иска да пише за тази компания отделна тема. Заповядайте линк към темата
Промени се това,че NVIDIA се пукна,а американския пазар влиза в дълбока корекция поради тази причина.
Просто изадиха невероятен късмет,че напомпиха толкова много NVIDIA -локомотива на всики фондови борси.
Но това нещо свърши и много скоро,а и както винаги става със закъснение,ще бъде разбрано и от местната фауна
Колега, тъй като споделяте доста информация за компанията NVIDIA, струва ми се редно да пишете в нейна тема, затова създадох такава за Вас и всеки който иска да пише за тази компания отделна тема. Заповядайте линк към темата
Не си бил в играта 2008 г. и затова твърдиш такива абсурди.
Май ти не си бил, като те гледам. В "играта" съм много преди Груйката да се "запише" в нея
Освен това, никога не твърдя "абсурди"
А само без препоръка.
Колега, не че нещо, ама какво ще стане, ако слезе под 65,60? Да продаваме ли, да си скубем косите ли...? В петък беше 61, миналата седмица се въртеше около 59. Какво се е променило в Шели, че да изисква чак такава реакция на цената? Фирмата си е същата, произвежда и продава същите неща, като миналата седмица (месец).
Колега, не че нещо, ама какво ще стане, ако слезе под 65,60? Да продаваме ли, да си скубем косите ли...? В петък беше 61, миналата седмица се въртеше около 59. Какво се е променило в Шели, че да изисква чак такава реакция на цената? Фирмата си е същата, произвежда и продава същите неща, като миналата седмица (месец). Цената е бял шум, който не заслужава толкова голямо внимание. Сега е хайп край прогнозата на Монтега. Ще поотмине първоначалния ентусиазъм, ще видим къде ще се кротнат нещата и ще се разцъква топката. Ако си трейдър не ти завиждам... Много ми е чудно феновете на техническия анализ как се оправят в БФБ реалността... Плитък пазар, малки обеми, малко участници, без къси продажби. За мен лично в тази позиция (а и не само в нея) нищо не може да бие buy&hold стратегията. Спестяваш нерви, комисиони (които на БФБ са си цифра) и пропуснати ползи. Нацелването на пазара е игра за наивници с излишни пари. Но нищо де.. и аз като почвах 2006-та година си мислех, че ще купувам по дъната и ще продавам по върховете
Винаги има разлика между цената и стойността - вече е ставало дума във форума/примера с кучето на повод от Преци/-привържениците на фундамента се опитват да се придържат към стойността ,докато на тех.анализа се опитват да отгатнат как ще реагира пазара.И едните и другите са участници на един и същ пазар.И слава богу - иначе как да стават сделки.Кой крив-кой прав го казва само времето!
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Писаното от Монтега, май ще се изпълни в доста кратки срокове, но адмирации на БФБ, където по бавно но смело се върви за да се достигне нивото в Германия!!! Успех на всички!
Коментар