If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„половината от продажбите им са в БГ-то” Това не мога да го повярвам. Кой в България ще даде 2 лева за блокче от 2 грама? Аз си купих само от любопитство веднъж. Не са лоши, но не приличат на нищо и грамажът е много малко за тази цена. То Био, натурално и какво ли още не, но не е за нашия пазар. В САЩ може и да имат успех. Там дават луди пари само, за да си мислят, че ядат био продукт.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
В отчета за 2014 не личи да разчитат на бг пазара, по-скоро германия и сащ
Аз доколкото четох, ИПО-то го правят точно за да съберат пари да стъпят в щатите. Друг е въпроса че с мизерните грамажи на опаковките си те просто нямат шанс на тамошния пазар.
Доколкото четох около половината от продажбите им са в БГ-то, а другата половина основно в Германия.
Като цяло маркетингово насочена компания, производството е на второ място. Това може да е плюс, обаче у нас маркетинга обикновено се преекспонира, а производството остава на второ място, примери у нас за това има много.
Това което не ми харесва е нестабилната пазарна ниша на продукта, прекалено е рискова. Някой заглеждал ли се е какви са цените на тези блокчета РупамБар ?
Ами височки са, на килограм идват на нива около 50лв/кг, което е в горния край на пазарния сегмент за био продукти, ама наистина в най-върховия край. Не казвам че нямат пазар, за сега може би имат, ама докога ще е така не е много ясно, прекалено е тънка и рядка клиентелата. Просто риска тук ми идва в повече.
В отчета за 2014 не личи да разчитат на бг пазара, по-скоро германия и сащ
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Като цяло маркетингово насочена компания, производството е на второ място. Това може да е плюс, обаче у нас маркетинга обикновено се преекспонира, а производството остава на второ място, примери у нас за това има много.
Това което не ми харесва е нестабилната пазарна ниша на продукта, прекалено е рискова. Някой заглеждал ли се е какви са цените на тези блокчета РупамБар ?
Ами височки са, на килограм идват на нива около 50лв/кг, което е в горния край на пазарния сегмент за био продукти, ама наистина в най-върховия край. Не казвам че нямат пазар, за сега може би имат, ама докога ще е така не е много ясно, прекалено е тънка и рядка клиентелата. Просто риска тук ми идва в повече.
ти какво - само за атера ли си на борсата ???
Не си ли разбрал как оцениха енемона в миналото или севтополис от преди няколко месеца??
За цска не съм се интересувало/
Щом сашо-апашо се появи някъде - автоматично си налагам автоцензура на ушите и то от най-висока степен.
Не знам какви са ги съчинявали при цска, но доколкото съм разбрало за текущото им състояние - жалко за отборчето
Това е много важен момент !!! Сигурно съм за себе си, че ако проспектът е от елана то няма как да ми хареса, те биха се опитали да го раздуят повече и от небходимото и ако те са го съставили - изобщо няма да си губя времето да го чета
Това е много важен момент !!! Сигурно съм за себе си, че ако проспектът е от елана то няма как да ми хареса, те биха се опитали да го раздуят повече и от небходимото и ако те са го съставили - изобщо няма да си губя времето да го чета
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
След като да си дивидентна компания е "новата мода" много ясно, и те ще гледат да се харесат по този начин.
Даваш дивидент, акциите ти се котират като на балон - новата БФБ реалност.
Не дваш дивидент - значи акцията е шит, а мажо олигарх - търгува се за стотинки, най-много лев.
Има нещо такова, но повечето дивидентни компании на БФБ все още имат по-привлекателни показатели от техни еквиваленти в САЩ и западна европа.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
След като да си дивидентна компания е "новата мода" много ясно, и те ще гледат да се харесат по този начин.
Даваш дивидент, акциите ти се котират като на балон - новата БФБ реалност.
Не дваш дивидент - значи акцията е шит, а мажо олигарх - търгува се за стотинки, най-много лев.
Коментар