Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеОт отчета се вижда, че Банк ъф Ню Йорк Мелън скоро са закупили ~860K акции. Защо Ню Йоркска банка ще се интересува? Някой знае ли нещо за тях?
Също Уникредит Банк Австрия с закупили още ~210K. Не че е е някаква сума за сериозна банка, но е интересно, че отново банка участва в търговията.
Коментар
-
От отчета се вижда, че Банк ъф Ню Йорк Мелън скоро са закупили ~860K акции. Защо Ню Йоркска банка ще се интересува? Някой знае ли нещо за тях?
Също Уникредит Банк Австрия с закупили още ~210K. Не че е е някаква сума за сериозна банка, но е интересно, че отново банка участва в търговията.
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Да пишем ей така нещо само .Я по- сериозно...търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Тук сме на едно мнение.
Неподготвена добре компания за борсата, липса на диверсификация, акцентира върху държавните поръчки, все едно е някаква общинска фирма. Успешните IT компании са с бизнес насочен извън България, много трябва да променят бизнес модела си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
първо ще се тества 0,62 ...... а после каквото сабя покаже
всичко е заложено на банките, но има хора които чакат обратно изкупуване
пазара винаги наказва!!! ......... рано или късно...
не е препоръка ........ имам акции чрез софикс-лонг
Неподготвена добре компания за борсата, липса на диверсификация, акцентира върху държавните поръчки, все едно е някаква общинска фирма. Успешните IT компании са с бизнес насочен извън България, много трябва да променят бизнес модела си.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз предполагам до към 40-50 ст ще я намачкат......пък ако някой има сили за по надолу,защо не..........с подвеждащи обратни изкупувания определено няма да стане.....няма да им се получи
всичко е заложено на банките, но има хора които чакат обратно изкупуване
пазара винаги наказва!!! ......... рано или късно...
не е препоръка ........ имам акции чрез софикс-лонгfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
Още веднъж цитирам (след колегата)Last edited by спекуланта; 24.10.2019, 23:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук май имаме обратно разпродаване.На такова прилича.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук май имаме обратно разпродаване.На такова прилича.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук май имаме обратно разпродаване.На такова прилича.
Коментар
Коментар