If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако цената отиде до 0.10 сигурно ще има ударно изкупуване...в противен случай - надали!
Освен ако още някой от мениджърите не иска да си кешира дяловете!
"Акционерите на „Сирма Груп Холдинг“ АД одобриха обратно изкупуване на до 19 млн. акции" ...
Ако някой е запознат моля да напише какви са правилата за такива големи обратни изкупувания .. до колкото разбирам от отделни постове има ограничения за изкупени на година проценити, а също и някаква процедура подобна на търгово предложение към акционерите ???
Тази година почти е свършила и ако целта е да се изпълни определен процент за годината сигурно ще има скорошно ударно изкупуване на квотата.
Мненията и коментарите ми не са препоръки за търговия. Имам акции тук.
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Уникредит Австрия са изкупили 588600 акции за 6 месеца ... интересно
Те са предоставили и кредити за някъде 10миллиона лева при това на добра лихва. И щом имат дял в компания, мисля че ще осигурят още кредити ако ще е необходимо на добра лихва.
Именно! И ако бяха написали 60 ст. щеше да има рев "Айдее тия се оценят на 60 ст, юруш пазара натам!"
Затова по-добре да е нещо нереално ниско, за да се подчертае че не е меродавно.
Ами какво да си мисли чобовек като пишат 10 ст,да бяха записали долна граница 60 ст?При тая скапана борса всичко казано се обсъжда в негативен
план.
Именно! И ако бяха написали 60 ст. щеше да има рев "Айдее тия се оценят на 60 ст, юруш пазара натам!"
Затова по-добре да е нещо нереално ниско, за да се подчертае че не е меродавно.
Да но някой "разбирачи" решиха, че дружеството се оценява на базата на минималната цена.
Е, затова пък други "Разбирачи" - с голямо "Р", решиха да смятат по максималната, която. се оказва ... 3 пъти над пазарната. Изгодно нали?
Да, ама НЕ Освен, че звучи шегаджийски, да не казваме и че "МАНИПУЛАТИВНО"
Коментар