buyvalue, иронията беше много на място. Метода ви на оценка, на глава добитък, може да надцени силно куха компания без смислена дейност и парични потоци. Да кажем си разпродавам портфейла на БФБ и правя компания която наема програмисти. Скоро ще ме оцените на стоици милиони. Може би това е причината да дадете във форума меко казано странни оценки. За вас Сирма е минимум 200 милиона долара а Алтерко сте оценявали мнгократно на 3 лева на акция, което прави някъде 30 милиона долара. Мисля, че и пазара иронизира методите ви на оценка. Освен това в случай, че наисина струваше минимум 200 милиона долара както твърдите, то ПФБК нямаше да се провалят като мениджър на увеличението на капитала на емисионна от един лев. Просто наблягам на несъответствието между вашето мнение и опита за увеличение на капитала на 1 лев и на несъответствието между вашето мнение и това на пазара. Като търся причината в методите ви за оценка. Добронамерен съм. На ваше място бих се замислил къде бъркам в оценките си, защото видимо пазарната реялност не потвърждава мнението ви.
Успех в търговията. Мнението ми не беше свързано с копанията Сирма а с приложимостта на метода за оценка, който предлагате.
Успех в търговията. Мнението ми не беше свързано с копанията Сирма а с приложимостта на метода за оценка, който предлагате.
Коментар