обаче фондовете на елана бая са се напънали. Подозирам, че голяма част от физическите лица са техни доверители. Тука няма ли конфликт на интереси или е модерно да се казва, че има китайска стена
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеИма предвид чрез Алианц.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеТова е собственика на ВМ Финанс Холдинг(Авенди).
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой е този В. Мирчев с 4.4 млн. акции? Свързано лице?препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеБлагодаря
Кои 349 лица са участвали в IPO-то на Сирма груп холдинг
http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-205790/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениене те видях в списъка, под кой номер си?
Има предвид чрез Алианц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз съм станал акционерин, без да зная това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеБлагодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКакто обикновено в ТР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеОпитай и ще разбереш колко е законно . Има ли инфо кога ще стартира търговията ?
Ще пусна информация в тази тема, когато БФБ вземе решение.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениекажи в кой раздел е, за да се намеря, че на пръв поглед не можах да го открия
Това е жокерът, който получих аз, след което се оказа, че трябва да вляза с електронен подпис. Тежък живот водим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеС малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.
Не знам до колко е законно тази информация да се разпространява, тъй като има разлика между това да е публично достъпна (макар че не е никак лесно да се намери) и да можем, т.е. да имаме право да я копираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеС малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.
Не знам до колко е законно тази информация да се разпространява, тъй като има разлика между това да е публично достъпна (макар че не е никак лесно да се намери) и да можем, т.е. да имаме право да я копираме.
Коментар
-
ivandavidov
С малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.
Коментар
Коментар