IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обаче фондовете на елана бая са се напънали. Подозирам, че голяма част от физическите лица са техни доверители. Тука няма ли конфликт на интереси или е модерно да се казва, че има китайска стена

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
      Има предвид чрез Алианц.
      Не - имам предвид - чрез Селект Регионал. Как да вляза чрез нашата бамка - аз не съм акционерин в нея.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
        Това е собственика на ВМ Финанс Холдинг(Авенди).
        като видях това, вече подозирам, че цялото IPO е направено за него - да влезе

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Кой е този В. Мирчев с 4.4 млн. акции? Свързано лице?
          Това е собственика на ВМ Финанс Холдинг(Авенди).
          препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Благодаря

Кои 349 лица са участвали в IPO-то на Сирма груп холдинг
            http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-205790/
            Кой е този В. Мирчев с 4.4 млн. акции? Свързано лице?

Коментар

не те видях в списъка, под кой номер си?

Има предвид чрез Алианц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                И аз съм станал акционерин, без да зная това.
                не те видях в списъка, под кой номер си?

Коментар

• И аз съм станал акционерин, без да зная това.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Благодаря

Начи безумно много ме кефят и ТР и БФБ - направиш грешката да си вземеш артия на нещо дето се мъчи на БФБ и те изтипосват на стената на срама ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Както обикновено в ТР.
                      Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                        Опитай и ще разбереш колко е законно . Има ли инфо кога ще стартира търговията ?
                        По график - 11 декември. Тук е графикът.
                        Ще пусна информация в тази тема, когато БФБ вземе решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          кажи в кой раздел е, за да се намеря, че на пръв поглед не можах да го открия
                          Общ статус -> 31. Размер - Документи -> Решение на съвета на директорите (14 страници)

Това е жокерът, който получих аз, след което се оказа, че трябва да вляза с електронен подпис. Тежък живот водим...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            С малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.

Не знам до колко е законно тази информация да се разпространява, тъй като има разлика между това да е публично достъпна (макар че не е никак лесно да се намери) и да можем, т.е. да имаме право да я копираме.
                            Опитай и ще разбереш колко е законно . Има ли инфо кога ще стартира търговията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                              С малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.

Не знам до колко е законно тази информация да се разпространява, тъй като има разлика между това да е публично достъпна (макар че не е никак лесно да се намери) и да можем, т.е. да имаме право да я копираме.
                              кажи в кой раздел е, за да се намеря, че на пръв поглед не можах да го открия

Коментар

• С малко помощ от публиката и с жокер "обади се на приятел" вече имам свещения списък с новите акционери.

Коментар

Working...
                                X