Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеТака, че сегашната насока - service компании е сигурна работа
Не намерят ли достатъчно мозъци да създават иновативни продукти, пиши ги умрели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Добре , че го няма Хари Кийн, че потъването щеше да бъде представено като смразяващо.
апропо, нямате ли нещо общо с Маги-инвест (любител на физиката) от близкото минало на БФБ когато всички бяхме млади и заредени с оптимизма на бъдещето
вярвам, че си умен мъж. Мисля, че ме провокираш, като задаваш въпрос, на който знаеш отговора, и представяш мнение за факт...
Физиката ли те интересува? Не ми е сила.
Коментар
-
точно навреме си продадоха AI поделението, сега имат повече пари от капитализацията. Мислете малко преди да пишете! Ако си мислите, че след появата на chatGPT вече няма да има нужда от ИТ фирми много се лъжете
ПП както се вижда от отчетите - разработването на такива технологии е много скъпо, балансовата стойност е по-висока и затова и се отчитат счетоводни загуби. Така, че сегашната насока - service компании е сигурна работаLast edited by petyob; 17.02.2023, 09:20.
- 1 like
Коментар
-
С появата и приложението на изкуственият интелект,тук ишлемарите Що ще ради те ИЧ не ми се мисли...и бойчето ако се не върне на власт КАТ съртава големия брат не дава... и май скоро ко ще го пляска по магнитски...без държавните за ръчки и ишлемето работата според мен отива на към то закриване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеЕй, Дъ Ноуър! Тук ли си?
Сирма май ще потъва, а?
Изглежда късно за продажба, а търговията с мозъци позамира?
апропо, нямате ли нещо общо с Маги-инвест (любител на физиката) от близкото минало на БФБ когато всички бяхме млади и заредени с оптимизма на бъдещето
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Е нали го обявиха? Обратно изкупуване.Last edited by petyob; 27.01.2023, 11:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
това въпрос ли е? Атанас Киров, който е шеф на продадената компания, беше обявено че купува дял от нея, т.е. му е трябвало кеш. Излиза от едната и влиза в другата .. така си мисля без да знам. Интересно е кой е купувача, кой е извадил 1 млн. ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RoyBatty Разгледай мнение25.01.2023 11:48[/TD
[TD]13989000,710 ?
Коментар
-
Във връзка с решение за разпределяне на междинен дивидент за първото 6-месечие на 2022 г., взето на проведено на 09.01.2023 г. ОСА на Сирма Груп Холдинг АД-София (SGH), дружеството обявява:
- Брутен дивидент на една акция: 0.015 лв.
- Начална дата за изплащане на дивидента: 20.02.2023 г.
- Крайна дата на изплащане на дивидент: 20.08.2023 г.
- 1 like
Коментар
-
Повишен рейтинг за Сирма Груп Холдинг и целево ниво от 1.52 лева за акция
Цялата новина отпреди месец тук:
https://www.infostock.bg/infostock/c...eva-za-aktsiya
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар