Първоначално изпратено от GenCho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЩе се борим да влезем в Sofix...
"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Ще се борим да влезем в Sofix, защото там ни е мястото, твърди изпълнителният директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ez-bfb-238907/
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Докато освободя пари, птичето отлетя. Това е чувството да инвестираш в нисколиквидни акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
нямам идея но из купувах на левче пък каквото такова има голям потенциал за Софикс и резултатите си ги биваМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеОбратно изкупуване?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеАкционерите на Сирма Груп Холдинг одобриха нова програма за обратно изкупуване на акции - до 1 млн. обикновени акции.
Някой може ли да каже последно тези какво ще правят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
смях ама май наистина ще влезат в индекса, доста са напред по всички нови критерии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Ами как защо. Някои обичат дивидентите, други харесват да има обратно изкупуване, а четвърти имат кеш и искат да записват акции от такива компании, които угаждат на всички инвеститори. И това ми било кандидат за СОФИКС. Смяхdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЗнаех само за дивидент и увеличение на капитала... Малко ме обърква тази политика... Ако им трябват пари, защо ги раздават? Да вдигнат цената?
- 1 like
Коментар
Коментар