Дата: 30.05.2025 Уважаеми господа, Съгласно изискванията на чл.7 от Регламент 596/2014 на ЕП и на Съвета и в съответствие с решение на Общото събрание на акционерите на „Сирма Груп Холдинг“ АД от 08.04.2025 Ви уведомяваме, че на 29.05.2025 „Сирма Груп Холдинг“ АД изкупи обратно 9.500 свои акции на средна цена от 1,4168 лева за акция на обща цена от BGN 13.460,00. Акциите представляват 0,016% от капитала на дружеството. Покупката бе извършена на Българска фондова борса – София АД.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Дата: 30.05.2025 Уважаеми господа, Съгласно изискванията на чл.7 от Регламент 596/2014 на ЕП и на Съвета и в съответствие с решение на Общото събрание на акционерите на „Сирма Груп Холдинг“ АД от 08.04.2025 Ви уведомяваме, че на 29.05.2025 „Сирма Груп Холдинг“ АД изкупи обратно 9.500 свои акции на средна цена от 1,4168 лева за акция на обща цена от BGN 13.460,00. Акциите представляват 0,016% от капитала на дружеството. Покупката бе извършена на Българска фондова борса – София АД.
-
Първоначално изпратено от dimitrakis Разгледай мнение
ДаLast edited by Tanushev; 30.05.2025, 09:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
Казаха ли дали са правили анализ за влиянието на евентуалните мита за вноса на софтуер в САЩ? Благодаря на г-н Танушев за имейлите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение
Общо взето, ще продължават с дивидента щото големите държатели на пакети така желаели, не придобивали нови дружества защото в момента почти всички работили на загуба, изкупуването щяло да започне много скоро, ще обърнели внимание на печалбите тази година и догодина и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеНе намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма!не е препоръка!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнениеНе намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не намирам линк към запис на уебминара,но пък съм получил писмо с презентация от 3 листа. Това което ме смути е,че писмото явно е изпратено до всички регистрирали се,като адресите им са в явното копие и сега зная ел. адреси на всички които са се регистрирали. Интересно,че 28 от тях са служители на Сирма(домейна им е sirma.com или sirma.bg).г-н Танушев е изпратил писмото и до себе си. Това е технологична компания,а служителите не знаят как да си служат с елементарни средства за комуникация.Преди време пак имаше някаква такава издънка.Има един Регламент - 2016/679 - EN - GDPR,дали са чували за него? Нямат ли служител следящ за защита на личните данни?
Положителното е,че сега знам ел. пощи на някои от форумците,а и на служители на Сирма
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Ще пуснат ли линк за неуспелите да слушат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение
https://www.infostock.bg/infostock/c...ouncements/SKK
Инфосток, сирма, съобщения има линк за регистрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Здравейте,
в коя платформа и кога ще се преведе?
Инфосток, сирма, съобщения има линк за регистрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tanushev Разгледай мнениеИмаме удоволствието да ви поканим на специален уебинар, в рамките на който Сирма Груп ще представи своите междинни консолидирани финансови резултати за първото тримесечие на 2025 г.
в коя платформа и кога ще се преведе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tanushev Разгледай мнениеЗдравейте,
Не, все още не сме започнали обратното изкупуване. Когато започнем със сигурност ще оповестим надлежно.
Изненадан съм. Явно предстоят още добри времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не би ли трябвало ФФ да намаля, ако са Сирма?
Коментар
Коментар