IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Супер и да си сложат после депозитарните разписки в рамка на стената, а до нея портрет на Александър Томов - Хитрия Вълк Лупи

Лупи ще намери временни удостоверения от Лекс, ще им сложи по една своя снимка и ще ги продава на чужденците.....като сувенирни Артии.....
    Тоя е уникален ...

Коментар

• И аз ще гласувам за него.Много е добър,от нищо нещо прави.

Коментар

• Само Лудогорец! Чичо Киро президент!
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Тези песнички дето ги пеете са минало.Само от кьотек може да го докарате,иначе
          ЛУДОГОРЕЦ и БОТЕВ където ви хванат там ви изтърсват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Не съм от ЦСКА нито от Левски.Аз съм от провинцията и днес използувам
            случая да изкарам някой лев иначе ми е все тая.
            Тогава УСПЕХ!

Коментар

• Не съм от ЦСКА нито от Левски.Аз съм от провинцията и днес използувам
              случая да изкарам някой лев иначе ми е все тая.

Коментар

Най-важното днес е историческа победа над Левски.Аз вече заложих.
                Изповед на един "фен" на ЦСКА след победата на Левски със 7 на 2:

Ние, всички цесекисти, до един рецидивисти, викнахме до небесата:
                Най-добри сме във страната!
                Ала Гунди, прокурорът, ни наказа със 3 гола.
                Богданов, при все новак, Ни набута един, и то как!
                Майстор Янко от далече още два ни ги навлече,
                па и Сашо по крилото оформи го на таблото.
                Вуцов е като скала, Денев круша е в торба, Пена, Цецо, Зафирчето, уж са все добри момчета, но се днеска само маят и не могат да играят.
                На терена стана каша и не знам коя врата е наша, коя - ваша.
                Резултат голям и страшен, всеки беше тъй уплашен, пребледнели генерали, пожълтели адмирали.
                И когато съдията даде края на играта, всички просто онемяхме, и тогава проумняхме че със вас шега не бива, "Левски" - туй е страшна сила!
                Ето вече четвърт век всеки умен, здрав човек ваш привърженик е верен,
                бил той бял или пък черен!
                Даже славният Пеле поразпитал е добре дали няма тъй да може някой в "Левски" да го сложи, че да може най-подир да намери келепир.
                Затова ви аз разправям, че едничко ни остана:
                Да сме тихи кат водата, да сме ниски кат тревата, и когато по стените,
                по оградите, вратите, даже и на храма Невски, прочетеме САМО ЛЕВСКИ, мирно всички да се спрем, кротко чест да отдадем.

https://www.youtube.com/watch?v=GqUYK41mW54

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                  Огромен интерес от чужбина за акците на ЦСКА
                  08 март 2014 11:08
                  Телефоните на Армията прегряха от мераклии за ценни книжа

Огромен интерес към акциите на ЦСКА обявиха от клуба пред "Стандарт". От два дни телефоните не спират да звънят, а мейлите валят един след друг. "За отбелязване е невероятният наплив от наши емигранти. Звънят буквално от цял свят. Искат акции и то не от минималните пакети, а говорят за доста сериозни суми", споделиха от ЦСКА. Интересът им ще бъде задоволен, като ще трябва да пазаруват акции чрез пълномощници тук в България. Както е известно, на 19-и март ЦСКА пуска три милиона акции за феновете на цена три лева едната. Минималният пакет от акции обаче струва 30 лева и съдържа в себе си 10 акции.

Сигурен съм в това...особено като зад всичко седи коректен човек като г-н Томов.
                  Супер и да си сложат после депозитарните разписки в рамка на стената, а до нея портрет на Александър Томов - Хитрия Вълк Лупи

Коментар

• Най-важното днес е историческа победа над Левски.Аз вече заложих.

Коментар

• Огромен интерес от чужбина за акците на ЦСКА
                      08 март 2014 11:08
                      Телефоните на Армията прегряха от мераклии за ценни книжа

Огромен интерес към акциите на ЦСКА обявиха от клуба пред "Стандарт". От два дни телефоните не спират да звънят, а мейлите валят един след друг. "За отбелязване е невероятният наплив от наши емигранти. Звънят буквално от цял свят. Искат акции и то не от минималните пакети, а говорят за доста сериозни суми", споделиха от ЦСКА. Интересът им ще бъде задоволен, като ще трябва да пазаруват акции чрез пълномощници тук в България. Както е известно, на 19-и март ЦСКА пуска три милиона акции за феновете на цена три лева едната. Минималният пакет от акции обаче струва 30 лева и съдържа в себе си 10 акции.

Сигурен съм в това...особено като зад всичко седи коректен човек като г-н Томов.
                      Last edited by barmil; 08.03.2014, 13:11.
                      Алуминиеви радиатори

Коментар

• Време е за първите ми къси...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                          Мисля, че е време и за тази тема във форума.

Още се чудя дали да си взема малко акции тук и после гордо да показвам на внуците една депозитарна разписка, че ето дядо им преди време е бил (а може и още да е) един от собствениците на ЦСКА...
                          Хмм... Чудесна тема - браво! Само, че би било редно преди да изкажеш мнението си по въпроса да кажеш: "Аз съм горд привърженик на клуба на орденоносеца /най-чистият и свят човек в държавата/ Борат Батков!" И с това щеше да се приключи... А, сега гледай какво стана - как само се напъват привържениците на същия над тебе. Лупи, Химко, три стотинки, и т.н.т. Ейй, богу - не бива така! Ейй, богу...
                          Нека поживеем и ще видим. Едва ли някой има полза от предречени апокалипсиси.
                          Еййй, богу... - умната и си опичайте акъла!!! - каза Борат Батков.

Коментар

Ще е интересно ще видите.
                            как пада от 3 лв. на 3 стотинки

Коментар

• Ще е интересно ще видите.

Коментар

• Какъв отбор бе бате. лупи да не е благотворителна организация.

Не е препоръка
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X