Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПренебрегвате пичове задкулисието.Два пъти заложих на ЦСКА да бие и два
пъти спечелих.Сега ще залагам за Левски да вземе купата.Колкото до ЦСКА
почвам да си мисля,че ще му подарят титлата,няма лошо важното е
да се печели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАйде, айде, ще видим какъв ще бъде дебюта на новата чиста акция KOCHINA. Ай стига грухтяхте от кочината!
Мрежата давай да те приемем в ЦСКА.По добри са а и Лупи тарикат го раздава.Мани тия наркомани люлински зарежи ги.Иначе акциите не ме вълнуват ма сега е момента Тодор Батков да ги изкупи и да затвори ЦСКА щото по друг начин не мое се оправи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАйде, айде, ще видим какъв ще бъде дебюта на новата чиста акция KOCHINA. Ай стига грухтяхте от кочината!
Кат стане по 3 стинки и ще си купя стотина парчета. Щото съм цесекар.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧе прибарат на Тодор купата,,,Да си говедо е жалко
ДЕ ГО ГРУЙЧИ ДА КАЖЕ ЧЕ СТОЙЧО ВКАРАЛ НА ЛИВЪРПУЛ ГОЛ ОТ ЗАСАДАHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГолем отбор туй ЦСКА.Сега вече акциите ще вървят като топъл хляб.
А за Левски ще остане тази награда купата да прибара.
ДЕ ГО ГРУЙЧИ ДА КАЖЕ ЧЕ СТОЙЧО ВКАРАЛ НА ЛИВЪРПУЛ ГОЛ ОТ ЗАСАДА
Коментар
Коментар