IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
    Хващам се ,на бас че ще има сдека и за над милион до края на предлагането
    добре, заемам насрещна страна! Какъв е залога?

Коментар

• Гледам в темата на ЦСКА зли разпенени говеда сипят огън и жупел от сутринта, а платформата се задъхва от транзакции на великия клуб. Все добри знаци, че посоката е правилна! Успех, Армейци!

Коментар

• То е ясно че съм си купил. И на ЦСКА Завинаги съм дарявал. И в урните. И SMS. Ама някои хора не могат да го разберат това. Най-вече тия на които им дават по 1 левче от всеки билет в сектор Б, ползват ги за охрана, направиха им спортна зала, подариха им автобус.

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
          Личи си говеждата завист в някои от коментарите. Коя друга такава кампания е събрала 180 000 за 3 часа от хора, които ама изобщо и не им минава през главата, че ще спечелят от това? Айде отговорете си, умници и изчакайте докрая, когато ще почнат да се купуват големите пакети, а вашите говежди душички ще се съдират от злоба и ярост. Тодоре, не ги закривай. Нека ни забавляват.
          Вие, купихте ли си акциЙ ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Само не знам как може човек да завиди на прасето, което се въргаля в кочината си.
            Не знам дали си запознат, но вашата мощна SMS кампания за 100 годишнината не можа и 10 000 лева да събере.

Гол кога? Стадион кога? Купа, титла? Европа?

Коментар

Личи си говеждата завист в някои от коментарите. Коя друга такава кампания е събрала 180 000 за 3 часа от хора, които ама изобщо и не им минава през главата, че ще спечелят от това? Айде отговорете си, умници и изчакайте докрая, когато ще почнат да се купуват големите пакети, а вашите говежди душички ще се съдират от злоба и ярост. Тодоре, не ги закривай. Нека ни забавляват.
              Само не знам как може човек да завиди на прасето, което се въргаля в кочината си.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                Българската Коледа
                В първите три часа?

Коментар

Българската Коледа

Коментар

• Личи си говеждата завист в някои от коментарите. Коя друга такава кампания е събрала 180 000 за 3 часа от хора, които ама изобщо и не им минава през главата, че ще спечелят от това? Айде отговорете си, умници и изчакайте докрая, когато ще почнат да се купуват големите пакети, а вашите говежди душички ще се съдират от злоба и ярост. Тодоре, не ги закривай. Нека ни забавляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ради Разгледай мнение
                      може би защото това са 450К, а не 150 бона
                      Верно ,малко висока става мизата но да видим
                      Game Over...

Коментар

• Голям интерес засега по акциите на ЦСКА..

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                          Мисля че, ще има и чудесен маркетингов ефект за всяка фирма ако си купи над 5 % (150 бона) да "спомогне за спасяваето" на ЦСКА ,колко статии ще има после в спортните сайтове по въпроса
                          може би защото това са 450К, а не 150 бона

Коментар

• Мисля че, ще има и чудесен маркетингов ефект за всяка фирма ако си купи над 5 % (150 бона) да "спомогне за спасяваето" на ЦСКА ,колко статии ще има после в спортните сайтове по въпроса
                            Game Over...

Коментар

• Това беше май... пет хиляди фена по 30 лева...

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=478656

това определено е истински бум

40к от 3 милиона

Коментар

Working...
                                X