Условието на баса беше ясно формулирано.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
златарче, ама ти верно си чорбар, а не фен на цска Може ли да си толкова обратен на острото? Ето ти поста ми от сутринта - какво не разбра от него? Болднал съм ти по-важното, за да не се ровиш - явно чукча е писател, не е читател:
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедай да обобщим баса:
Ако нап запорира сумите от ипо-то, то аз и Греъм ти висим по едно зелено джони. Да се уточним за какво количество говорим - литър е около 100 кинта, 0.7 е около 60 лева.
Ако не запорира и цска върне парите на феновете или нещо си друго, без значение - ти ни висиш по една бутилка
Това го правим в някакъв времеви хоризонт все пак - или до изпълване на събитието (т.е. връщане на парите или запорирането им), или в рамките на 3 месеца, т.е. да речем до 01.09.
Предлагам и отсега да преведем сумата на независим участник, на който и двете страни имат доверие - Мариян, Андрей или друг, все едно, стига и двете страни да са ок.
Така как си като условия?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, разгеле
Много ясно, че сме на една позиция с парите - цска ще върне парите на феновете И тримата твърдим едно и също, ама златарчето 3 пъти му го пиша, докато ме разбере Просто ипо-то не е успешно, следователно няма никакво правно основание за запор на каквото и да е. Е, жалко, тъкмо се чудех как да събирам компания за вискито, че то и мачове се задават, та щях да пия за здравето на чорбата, пък то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТова как го реши, скоро поглеждал ли си класирането в родната А група?
Очевидно ЦСКА - въпреки мултимилионните инвестиции до момента - не е достатъчно добър отбор да изкара пари от европейските турнири, от продажба на футболисти и от реклама. При това положение или ЦСКА изчезва или се основава спортно дружество с идеална цел, в което феновете даряват пари и което има скромни разходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от T3 Разгледай мнениеОтборът нито играе достатъчно добре ... че да има основание да съществува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, разгеле
Много ясно, че сме на една позиция с парите - цска ще върне парите на феновете И тримата твърдим едно и също, ама златарчето 3 пъти му го пиша, докато ме разбере Просто ипо-то не е успешно, следователно няма никакво правно основание за запор на каквото и да е. Е, жалко, тъкмо се чудех как да събирам компания за вискито, че то и мачове се задават, та щях да пия за здравето на чорбата, пък тоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнениеНе, че ви се бъркам в баса..но май и тримата сте с една и съща позиция с парите....
Много ясно, че сме на една позиция с парите - цска ще върне парите на феновете И тримата твърдим едно и също, ама златарчето 3 пъти му го пиша, докато ме разбере Просто ипо-то не е успешно, следователно няма никакво правно основание за запор на каквото и да е. Е, жалко, тъкмо се чудех как да събирам компания за вискито, че то и мачове се задават, та щях да пия за здравето на чорбата, пък тоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Който се "познае" в долния текст да приготви на първо време 20 000 лева. Това е ЗСПЗФИ.
.................................................. .................................................. ......................
Чл. 6. (1) Манипулиране на пазара на финансови инструменти е:
1. извършването на сделки или подаването на нареждания, които създават или могат да създадат невярна или подвеждаща представа относно търсенето, предлагането или цената на финансови инструменти или които определят чрез действията на едно лице или чрез съвместни действия на две или повече лица цената на един или няколко финансови инструмента на необичайно или изкуствено ниво;
2. извършването на сделки или подаването на нареждания, при които се използват фиктивни способи или други форми на измамни действия;
3. разпространяването чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, или по какъвто и да е друг начин на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини, когато лицето, което разпространява информацията, знае или е длъжно да знае, че информацията е невярна или подвеждаща.
(2) Манипулативни действия и сделки са:
1. действията на едно лице или съвместните действия на две или повече лица за осигуряване на позиция, която дава възможност за оказване на влияние върху търсенето или предлагането на финансови инструменти, които действия водят до пряко или непряко определяне на тяхната цена или до създаването на други несправедливи пазарни условия;
2. сключването на сделки с финансови инструменти при затварянето на търговската сесия на регулирания пазар, които водят до подвеждане на инвеститорите, действащи въз основа на цените на затваряне;
3. изразяването на мнение за финансови инструменти или за техния емитент чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, когато предварително са открити позиции по тези финансови инструменти и впоследствие се извлича полза от влиянието на изразеното мнение върху цената на тези финансови инструменти, без да е оповестен публично този конфликт на интереси;
4. други действия и сделки, чрез които се осъществява манипулиране на пазара на финансови инструменти по ал. 1.
(3) Не е налице манипулиране на пазара на финансови инструменти по ал. 1, т. 1, когато лицето, което извършва сделката или подава нареждането, установи, че има законно основание и извършването на сделката или подаването на нареждането са в съответствие с приетите пазарни практики на съответния регулиран пазар, признати от комисията.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2007 г., в сила от 03.07.2007 г.) Комисията публикува признатите пазарни практики в официалния си бюлетин и по друг подходящ начин. Факторите, които се отчитат при приемането на пазарните практики по ал. 3 и по чл. 5, ал. 1, и редът за тяхното приемане се определят с наредба.
(5) В случаите, когато информацията по ал. 1, т. 3 се разпространява от журналист при изпълнение на неговата професия, отчитат се актовете, които регулират професията, освен ако журналистът е получил пряко или непряко облага от разпространението на информацията.
.................................................. .................................................. ...........
Чл. 11. Забранява се манипулирането на пазара на финансови инструменти.
.................................................. .................................................. ..............
Чл. 40. (1) Който извърши или допусне извършването на нарушение:
3. на чл. 8 - 11, се наказва с глоба в размер от 20 000 до 50 000 лв., ако деянието не съставлява престъпление.
(2) При повторно нарушение по ал. 1 глобата е:
1. по т. 1 - от 500 до 2000 лв.;
2. по т. 2 - от 5000 до 10 000 лв.;
3. по т. 3 - от 50 000 до 100 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, значи се разбираме на 0.7, звучиш ми честен, така че няма да депозираме пари, за срока - също ок, няма да слагаме, те и без това ще започнат да връщат пари до месец макс.
За Греъм не мога да гарантирам какво точно иска, така че с мен имаш бас и предполагам скоро ще ти се наложи да го изпълняваш (понеже съм добър не искам литър, а само 0.7)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеЧакай да не стане грешка - аз казвам че ще върнат парите, а вие че няма. Нали? Щото викаш, че до месец ще започнат да връщат и не ми се връзва
Коментар
-
Сърца "червени", сърца 5720
Провалът с продажбата на акции в Борисовата градина обаче бе предопределен още преди да е започнала кампанията. Заради фаталните грешки, които бяха допуснати преди и по време на публичното предлагане.
Нереалните цели
Говорът на политика
Номерът на богатите
Една от най-фаталните грешки. Обявиха се крупни акционери в ЦСКА като Манджуков и други, но те не се появиха на борсата. Оказа се, че те вземали от други акции. Какви, колко и на каква цена - пълна загадка. А дори в сайта бе публикувано официално как след Гергьовден ще се появи огромен пакет на шеф на "Трейс". Дните си минаваха, пакетът така и остана нерегистриран. И тогава как да кажеш на човека от село, че му искаш три лева на акция, след като за милионера не си казал колко ти дава. Пълната прозрачност, която бе обещана, потъна в мъглата.
Врагът с партиен билет
Тонове черен пиар
Предателството на легендите
Мантрата “спасение”
Липсата на сълзи
Професия запалянко
И накрая остава хубавото. Защото и него го има. Първо, на “Борусия” (Дортмунд) трябваха точно 10 години, за да събере 100 000 акционери. В Германия, където и заплатите, и животът са други. Това прави по 10 000 на година.
ЦСКА постигна този резултат. Все пак 5720 показаха, че са с “червени” сърца. И направиха оборот на борсата от над 1 милион лева. А бърз преглед показва, че за последните години нито едно дружество, което е листвано на нея, не е постигало този финансов резултат. Направи го ЦСКА. Сигурно сега и други ще го опитат. Но пионерът остава завинаги в историята. До следващата емисия.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4093129
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
IPOто щеше да успее - независимо, че финансовите изгледи не са много добри - ако:
- мажоритарят не беше офшорка. Защо крият собствеността? За да спестят данък ли? Че то нали дружеството е на загуба. Уж Лупи държи акциите в офшорката, но това не вдъхва доверие. Ако идеята ти е да помогнеш на спорта то няма никакъв смисъл да се криеш в офшорка.
- в началото се бяха включили няколко по-големи инвеститора. Такива бяха обещани, но не стана ясно дали са купили акции, но ако са купили то очевидно са ги придобили пряко от Лупи и парите не са влезнали в клуба.
- ако тези по-големи инвеститори бяха събрали поне половината от парите необходими да се изчистят всички дългове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, значи се разбираме на 0.7, звучиш ми честен, така че няма да депозираме пари, за срока - също ок, няма да слагаме, те и без това ще започнат да връщат пари до месец макс.
За Греъм не мога да гарантирам какво точно иска, така че с мен имаш бас и предполагам скоро ще ти се наложи да го изпълняваш (понеже съм добър не искам литър, а само 0.7)
Коментар
Коментар