IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ръководството на ЦСКА удължи крайния срок за продажбата на акциите. Първоначално той изтичаше следващия петък - на 4 април.

Сега крайният срок е изтеглен напред във времето с още месец и половина - до 19 май. Това се прави, за да е успешна кампанията.

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ZykBnqggCl0

http://www.blitz.bg/sport/article/220968

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=479776

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
          Бат Сали, понапълни джобЕто, вече може да "инвестира" в реклама Защо не, ако това му донесе хилядарки в повече
          Ха-ха,за първи път виждам реклама на IPO по телевизията,като прах за пране.Браво Апашо.Капустин през 1993 г.Купувайте деца.....

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
            И реклама по телевизията има вече....
            Бат Сали, понапълни джобЕто, вече може да "инвестира" в реклама Защо не, ако това му донесе хилядарки в повече
            Не е препоръка

Коментар

• И реклама по телевизията има вече....
              Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                Колко си ме разбрал дреме ми ...аз посочих, че има такива текстове в закон...А КФН как ще ги тълкува си е нейна работа!!! Инвеститорите в БГ нормативно са защитени да кажем добре...въпреки, че има още какво да се желае!!!
                От кого са защитени? От двама слепи и трима глухи - Така наречената Комисия ли?
                Смях! Пълен смях.

Коментар

• Направо прекрасен оборот днес. Интересно дали утре ще падне под 10,000 бройки. Много ми е интересно какво ще се случи с тази идея на Лупи.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                    Така ли? Нещо не съм разбрал кога съм влязъл в диалог с теб май... Много си светнат, сигурно ще се съгласиш да ме светнеш и за някои други неща срещу заплащане, разбира се!?
                    Що не вземеш да се скриеш в дупката си, откъдето си изпълзял, не си ми интересен нещо!? А и не съм крив, че на теб нещо ти е криво, не съм виновен и за това!
                    Колко си ме разбрал дреме ми ...аз посочих, че има такива текстове в закон...А КФН как ще ги тълкува си е нейна работа!!! Инвеститорите в БГ нормативно са защитени да кажем добре...въпреки, че има още какво да се желае!!!

Коментар

Абе ти това, ти онова...ще видим като КФН прочете поста ти как ще го изтълкува...51% е сигурно, че ще го изтълкува в посока на заблуждаваща информация за инвеститорите...нататък сам го знаеш!!!
                      Така ли? Нещо не съм разбрал кога съм влязъл в диалог с теб май... Много си светнат, сигурно ще се съгласиш да ме светнеш и за някои други неща срещу заплащане, разбира се!?
                      Що не вземеш да се скриеш в дупката си, откъдето си изпълзял, не си ми интересен нещо!? А и не съм крив, че на теб нещо ти е криво, не съм виновен и за това!

Коментар

Абе ти това, ти онова...ще видим като КФН прочете поста ти как ще го изтълкува...51% е сигурно, че ще го изтълкува в посока на заблуждаваща информация за инвеститорите...нататък сам го знаеш!!!
                        и те едни инвеститори....
                        Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                          Аз на никого не съм препоръчал нито да участва, нито да се въздържа от участие! А и всеки си има тиква на раменете, надали ще чака аз да му кажа, каквото и да било! Рекламната кампания е в инициатива на други сега, а там има по-голяма опасност да се въведе някой в заблуда, даже не някой, а хиляди... А теб така и не те разбрах какво твърдиш, ама както и да е...

Коментар

• Апашо успя ли вече да прибере първия милион от продадени хартии

Коментар

• Вчера май са се наредили на опашка на Армията за заявки.

Коментар

• http://www.donbalon.eu/news216435.html

Ако почакаме може и на нас да подарят
                                Алуминиеви радиатори

Коментар

Working...
                                X