IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука голяма мъка за инвеститорите.
    бавно и тихо нагоре

Коментар

• Как не се е сетил Апашо да ги пусне и магазини Мания

Коментар

• .

http://www.nenovinite.com/ne/sport/5553/
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
          Абе, "копеле", не означава ли и, че след време може да се продадат за 5...10 лева. Нали. И, това е хипотеза...но ти я изпускаш съзнателно....манипулирайки по този начин пазара.
          За пакет от 10 акции ли става дума?
          Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
            Абе, "копеле", не означава ли и, че след време може да се продадат за 5...10 лева. Нали. И, това е хипотеза...но ти я изпускаш съзнателно....манипулирайки по този начин пазара.
            Може, може ...
            Ама 100-200 броя ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              това че записването за ипо минава на 3лв не означава че и за толкова ще могат да се продадат след това... никак даже :..

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=480674

А аз мислих, че вече сме 2-ри април.

Коментар

• Големи сте сеирджии. Сами на себе си не вярвате,какво остава на някакво си
                  ЦСКА.

Коментар

• Голям цирк е това IPO. Томов окраде де що може и сега си набеляза обикновените фенове, но не виждам как ще успее този път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      И аз се зачудих за Стойчо Младенов, и тези 40000 акции. Гледах една статистика, с най-големите сделки и наистина нямаше нещо дори близко до 40 хилки (май максималната единична беше около 10 хил.)

Може би наистина е купил преди IPO-то, т.е. от старите акции преди увеличението на капитала... но тогава не е ли откровена манипулация, да обяснява на феновете да си купуват, тъй като и той вече си е купил... за старите акции, най-вероятно не е било типично купуване (да е извадиш кеш), а са му платили част от дължимите суми под формата на акции.

От друга страна, така поне ми се изяснява мотивацията му, да зарязва тренироските на отбора и да ходи за зарибява фенове из страната да си купуват акции... Ако наистина си е купил на 2 лв., логично е да му се иска емисията да е успешна и тези акции да тръгне да ги търгува на борсата на 3 лв.... Просто практическо мислене
                      това че записването за ипо минава на 3лв не означава че и за толкова ще могат да се продадат след това... никак даже но манипулациите вече минават всякакви граници, а накрая елана ще глътнат едни стотина хиляди като комисионни и ше са единственият печаливш от тази пародия. така си мисля....

Коментар

• И аз се зачудих за Стойчо Младенов, и тези 40000 акции. Гледах една статистика, с най-големите сделки и наистина нямаше нещо дори близко до 40 хилки (май максималната единична беше около 10 хил.)

Може би наистина е купил преди IPO-то, т.е. от старите акции преди увеличението на капитала... но тогава не е ли откровена манипулация, да обяснява на феновете да си купуват, тъй като и той вече си е купил... за старите акции, най-вероятно не е било типично купуване (да е извадиш кеш), а са му платили част от дължимите суми под формата на акции.

От друга страна, така поне ми се изяснява мотивацията му, да зарязва тренироските на отбора и да ходи за зарибява фенове из страната да си купуват акции... Ако наистина си е купил на 2 лв., логично е да му се иска емисията да е успешна и тези акции да тръгне да ги търгува на борсата на 3 лв.... Просто практическо мислене

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Очертава се това да е рекорда за целия април
                          Явно няма да видим нова чиста акция .....

Коментар

• Явно и запалянковците не са толкова прости

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                              Рекорд! Продадени за деня 4873 акции!
                              Очертава се това да е рекорда за целия април

Коментар

• Рекорд! Продадени за деня 4873 акции!

Коментар

Working...
                                X