Тука голяма мъка за инвеститорите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнениеАбе, "копеле", не означава ли и, че след време може да се продадат за 5...10 лева. Нали. И, това е хипотеза...но ти я изпускаш съзнателно....манипулирайки по този начин пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнениеАбе, "копеле", не означава ли и, че след време може да се продадат за 5...10 лева. Нали. И, това е хипотеза...но ти я изпускаш съзнателно....манипулирайки по този начин пазара.
Ама 100-200 броя ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениетова че записването за ипо минава на 3лв не означава че и за толкова ще могат да се продадат след това... никак даже :..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеИ аз се зачудих за Стойчо Младенов, и тези 40000 акции. Гледах една статистика, с най-големите сделки и наистина нямаше нещо дори близко до 40 хилки (май максималната единична беше около 10 хил.)
Може би наистина е купил преди IPO-то, т.е. от старите акции преди увеличението на капитала... но тогава не е ли откровена манипулация, да обяснява на феновете да си купуват, тъй като и той вече си е купил... за старите акции, най-вероятно не е било типично купуване (да е извадиш кеш), а са му платили част от дължимите суми под формата на акции.
От друга страна, така поне ми се изяснява мотивацията му, да зарязва тренироските на отбора и да ходи за зарибява фенове из страната да си купуват акции... Ако наистина си е купил на 2 лв., логично е да му се иска емисията да е успешна и тези акции да тръгне да ги търгува на борсата на 3 лв.... Просто практическо мислене
Коментар
-
И аз се зачудих за Стойчо Младенов, и тези 40000 акции. Гледах една статистика, с най-големите сделки и наистина нямаше нещо дори близко до 40 хилки (май максималната единична беше около 10 хил.)
Може би наистина е купил преди IPO-то, т.е. от старите акции преди увеличението на капитала... но тогава не е ли откровена манипулация, да обяснява на феновете да си купуват, тъй като и той вече си е купил... за старите акции, най-вероятно не е било типично купуване (да е извадиш кеш), а са му платили част от дължимите суми под формата на акции.
От друга страна, така поне ми се изяснява мотивацията му, да зарязва тренироските на отбора и да ходи за зарибява фенове из страната да си купуват акции... Ако наистина си е купил на 2 лв., логично е да му се иска емисията да е успешна и тези акции да тръгне да ги търгува на борсата на 3 лв.... Просто практическо мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОчертава се това да е рекорда за целия април
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеРекорд! Продадени за деня 4873 акции!
Коментар
Коментар