IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде че останаха само два милиона шестотин петдесет и осем хиляди и тридесет и осем акции !

Коментар

• вчера, по некво радьо слушах, Сашо-Апашо, за ИПО-то ...

Абе, тоа МНОГО нагъл бе ...
      оказа се, че ако емисията не се продаде, виновни ще са ИП-тата и банките ...
      Кат че некой му е длъжен ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Я да видим хитрия Лупеску какъв жокер ще извади

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          Гадателката на Берлускони казала, че емисията ще е успешна....
          е, сега вече се притесних, че няма да е успешна - тая няма вярна прогноза
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гадателката на Берлускони казала, че емисията ще е успешна....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Eмисията няма да е успешна.Простата причина е че Лупи козината си мени, но нрава не .... за съжаление.
              Успешна ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                е, светни де, пусни малко инфо - с интерес следя, чисто от гледна точка на играта
                Eмисията няма да е успешна.Простата причина е че Лупи козината си мени, но нрава не .... за съжаление.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  E утре ще разбереш, че и тия ти сметки са грешни
                  е, светни де, пусни малко инфо - с интерес следя, чисто от гледна точка на играта
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А ето го и козът -
                    Томов е продал 18% от ЦСКА на двама крупни бизнесмени

така, малко сметки - към момента капиталът на чорбата е около 5 милки акции (не греша, нали - не съм убеден, че е толкова), т.е. тези 18% са 900 000 акции и като прибавим към тпх продадените до момента 330 000, плюс обещаните 100 000 от синчето на Трейса, които май не бяха отразени в тези продадени до момента 330 000 (отново ме поправете, ако греша), плюс онези, дето Манджуката обещал да ги купи (да речем, че и те са 100 000) и ето ви ги търсените 1,4 милиона акции, за да е успешна емисията.

Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от него
                    E утре ще разбереш, че и тия ти сметки са грешни
                    Life won't wait for you.

Коментар

А ето го и козът -

така, малко сметки - към момента капиталът на чорбата е около 5 милки акции (не греша, нали - не съм убеден, че е толкова), т.е. тези 18% са 900 000 акции и като прибавим към тпх продадените до момента 330 000, плюс обещаните 100 000 от синчето на Трейса, които май не бяха отразени в тези продадени до момента 330 000 (отново ме поправете, ако греша), плюс онези, дето Манджуката обещал да ги купи (да речем, че и те са 100 000) и ето ви ги търсените 1,4 милиона акции, за да е успешна емисията.

Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от него
                      освен ако не е продал 18% от вече наличните негови акции, които му бяха подарени

Коментар

• Първоначално изпратено от Deniss Разгледай мнение
                        Всички очакват,че Лупи ще извади някакъв голям коз в последните минути.Да видим
                        А ето го и козът -

Коментар

• Всички очакват,че Лупи ще извади някакъв голям коз в последните минути.Да видим

Коментар

• Според мен ще е успешно ако съм на мястото на Лупи бих осигурил цялата сума, пускам акциите каквото дойде добре дошло и накрая разликата от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
                              Да вземат да ги пуснат в Била, Кауфланд, Метро, Лидл - с всеки шпек по една цесекарска - белким се поизпълни плана.
                              Преди имаше някакви била точки. Да ги сменят с акции на ЦСКА.
                              Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
                                Не знам това вярно ли е......нямам думи.

http://www.donbalon.eu/news220519.html
                                Да вземат да ги пуснат в Била, Кауфланд, Метро, Лидл - с всеки шпек по една цесекарска - белким се поизпълни плана.

Коментар

Working...
                                X