Айде че останаха само два милиона шестотин петдесет и осем хиляди и тридесет и осем акции !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФК ЦСКА АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеГадателката на Берлускони казала, че емисията ще е успешна....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеEмисията няма да е успешна.Простата причина е че Лупи козината си мени, но нрава не .... за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, светни де, пусни малко инфо - с интерес следя, чисто от гледна точка на игратаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеE утре ще разбереш, че и тия ти сметки са грешниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА ето го и козът -
Томов е продал 18% от ЦСКА на двама крупни бизнесмени
така, малко сметки - към момента капиталът на чорбата е около 5 милки акции (не греша, нали - не съм убеден, че е толкова), т.е. тези 18% са 900 000 акции и като прибавим към тпх продадените до момента 330 000, плюс обещаните 100 000 от синчето на Трейса, които май не бяха отразени в тези продадени до момента 330 000 (отново ме поправете, ако греша), плюс онези, дето Манджуката обещал да ги купи (да речем, че и те са 100 000) и ето ви ги търсените 1,4 милиона акции, за да е успешна емисията.
Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от негоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА ето го и козът -
така, малко сметки - към момента капиталът на чорбата е около 5 милки акции (не греша, нали - не съм убеден, че е толкова), т.е. тези 18% са 900 000 акции и като прибавим към тпх продадените до момента 330 000, плюс обещаните 100 000 от синчето на Трейса, които май не бяха отразени в тези продадени до момента 330 000 (отново ме поправете, ако греша), плюс онези, дето Манджуката обещал да ги купи (да речем, че и те са 100 000) и ето ви ги търсените 1,4 милиона акции, за да е успешна емисията.
Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Deniss Разгледай мнениеВсички очакват,че Лупи ще извади някакъв голям коз в последните минути.Да видим
Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от негоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеДа вземат да ги пуснат в Била, Кауфланд, Метро, Лидл - с всеки шпек по една цесекарска - белким се поизпълни плана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barmil Разгледай мнение
Коментар
Коментар