If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вчера, по некво радьо слушах, Сашо-Апашо, за ИПО-то ...
Абе, тоа МНОГО нагъл бе ...
оказа се, че ако емисията не се продаде, виновни ще са ИП-тата и банките ...
Кат че некой му е длъжен ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
така, малко сметки - към момента капиталът на чорбата е около 5 милки акции (не греша, нали - не съм убеден, че е толкова), т.е. тези 18% са 900 000 акции и като прибавим към тпх продадените до момента 330 000, плюс обещаните 100 000 от синчето на Трейса, които май не бяха отразени в тези продадени до момента 330 000 (отново ме поправете, ако греша), плюс онези, дето Манджуката обещал да ги купи (да речем, че и те са 100 000) и ето ви ги търсените 1,4 милиона акции, за да е успешна емисията.
Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от него
така, малко сметки - към момента капиталът на чорбата е около 5 милки акции (не греша, нали - не съм убеден, че е толкова), т.е. тези 18% са 900 000 акции и като прибавим към тпх продадените до момента 330 000, плюс обещаните 100 000 от синчето на Трейса, които май не бяха отразени в тези продадени до момента 330 000 (отново ме поправете, ако греша), плюс онези, дето Манджуката обещал да ги купи (да речем, че и те са 100 000) и ето ви ги търсените 1,4 милиона акции, за да е успешна емисията.
Честито на Томов - казвах го много пъти, ще го кажа отново - отличен комбинатор, който просто се е родил в прекалено малка страна. какъв прекрасен наследник на Бърни Мадоф или Енрон би произлязъл от него
освен ако не е продал 18% от вече наличните негови акции, които му бяха подарени
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар