Първоначално изпратено от oil_coil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Не, учебник или книга по логика. Виждаш ли, аз имам малко земя и както се спомена в темата за Агрия, тая година е предизвикателство. Гугълни как вървят цените на земята. Та да се набиеш в нисколиквидни акции на компания, която се занимава със земеделски кредити и да твърдиш, че това е алтернатива на кеша, еми какво да ти обяснявам. Не си открил и топлата вода, private credit компании има открай време, като не бяха яки още им викаха BDC. Можеш и да си вземеш компания за лизинг на самолети, дето всичко им е застраховано и сега прибраха към милиард от Русия на 12% yield, ама тогава тонито пак ще ме обвини в родоотстъпничество, че е извън БФБ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Консултация с юрист ли ще му предложиш или с аграр ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
От земя разбираш ли? Колко пъти в годинста се копа пшеницата?
Спирам да пиша и ти оставям всички теми, за да се развихриш. Хубав уикенд!
- 1 like
Коментар
-
От земя разбираш ли? Колко пъти в годинста се копа пшеницата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1 добър заместител на кеш-а във всеки портфейлdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеОпс. Пристигна дивидента. Точни и коректни. Вярно няма ръстове от 100, 200, 1000% . Вярно нямат си "гениален" гуру като чичо Оги-българският Бъфет, но вече толкова години са точни и коректни, без гръмки обяви, заглавия и схеми "в името" на инвеститорите.Last edited by tony1975; 04.07.2025, 15:30.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Мдааа. Доста добре. За инвеститор, който не се интересува толкова от ръст и капиталови печалби, а е силно фокусиран върху регулярния дивидент с отлична дивидентна доходност, тази компания е наистина уникална. Мисля, че дори няма друга такава на БФБ, която да разпределя по устав 90% от печалбата, да е феноменално прозрачна и да не е АДСИЦ, който при всеки нов банков заем да занемарява дивидентите поради законови изисквания..
- 1 like
Коментар
-
Моля, споделете кои имате предвид.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Чак по устав не, но има няколко които дават почти цялата печалба като дивидент от години
Коментар
-
Мдааа. Доста добре. За инвеститор, който не се интересува толкова от ръст и капиталови печалби, а е силно фокусиран върху регулярния дивидент с отлична дивидентна доходност, тази компания е наистина уникална. Мисля, че дори няма друга такава на БФБ, която да разпределя по устав 90% от печалбата, да е феноменално прозрачна и да не е АДСИЦ, който при всеки нов банков заем да занемарява дивидентите поради законови изисквания.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
Да на фона на повишения капитал, определено се справят с намирането на клиенти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеБива бива
- 1 like
Коментар
Коментар