IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да "фалира" взаимен фонд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Първоначално изпратено от tony1975
    Аз питам по принцип, иначе имам дялове в ТБАй Динамик и Хармония и ДСК Растеж и Баланс
    Нацели си в 10ките :-(
    я ги подреди тогава от 10 до 1 всичките
    Абе достатъчни са първите 3

1.Стандарт
    2.Алфа 20
    3.Адванс....кво беше
    Останалите 7 включително и тези в които колегата се е нашил са в диапазона -50% до -65% за 2008г.Тъжно но Факт.
    AНАЛизаторе , на една част от форума ни е ясно , че от тази тема нищо не разбираш , но има хора които не ти знаят възможностите и могат да ти повярват

Не мислиш ли , че сегашната ти манипулация , не е допусната умишлено от твоя страна и то от незнание и некомпетентност и това може да доведе до нови писаници на обяснение в КаФеНе-то ???

като платиш една глоба ще си седнеш на АНАЛ-чето АНАЛизаторе
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
      Аз питам по принцип, иначе имам дялове в ТБАй Динамик и Хармония и ДСК Растеж и Баланс
      Абе достатъчни са първите 3

1.Стандарт
      2.Алфа 20
      3.Адванс....кво беше
      Останалите 7 включително и тези в които колегата се е нашил са в диапазона -50% до -65% за 2008г.Тъжно но Факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
            На кой му пука?!Как може човек да си повери парите на ДФ?!Има ли още такива глупаци?!?!?!
            Аз бях глупак миналта година като си бях купил капманки на 25лв и ги продадох на 44лв. Сори ама бързите пари печелят. Който еб*л еб*л , кака се ожени.

Коментар

• На кой му пука?!Как може човек да си повери парите на ДФ?!Има ли още такива глупаци?!?!?!
              自由西藏

Коментар

• Аз викам да използваме термините по същество преди да създаваме опит за паника или нещо подобно.
                Life won't wait for you.

Коментар

• По закон, ако активите на ВФ паднат под 500 000 лв., в рамките на 1 г. след ППП-то, ДФ трябда да се ливкидира! Т.е. да разпродаде активите си и да ги разпредели между акционерите си, съобразбно техните дялове.

Но предстои промяна на този закон, по настояване на управляващите д-ва в БГ. Т.е. принудителни (от пазарните обстоятелства) ликвидации на ВФ в БГ няма да има!

Иначе около 15 ДФ в БФ имат НСА под 500 000 лв. и формално са подвластни на този казус!

Усмихнат ден!

Коментар

• Най-важното за да получиш правилен отговор е да зададеш правилен въпрос

Така зададен въпроса е леко безмислен

Ако някой го интересува по-точно да попита както трябва за да му се отговори

Коментар

• Trqbva da ti puka dali moje6 da si vzeme6 ostataka ot parite si v tiq fondove-6tot ako ne moje6 vse edno 4e sa falirali!

Коментар

• Аз питам по принцип, иначе имам дялове в ТБАй Динамик и Хармония и ДСК Растеж и Баланс

Коментар

• Е на тоя въпрос само Пешката може да ти отговори.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Re: Може ли да "фалира" взаимен фонд?

не съм запознат със законодателството в БГ... но по принцип трудно...

От едно известно време ме вълнува въпроса може ли да фалира взаимния фонд в който съм сложил паричките си? Като имам в предвид, когато активите му паднат под 500 000лв. Какво става тогава?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Кой е този фонд???
                              п.с. ако не е тайна разбира се

От едно известно време ме вълнува въпроса може ли да фалира взаимния фонд в който съм сложил паричките си? Като имам в предвид, когато активите му паднат под 500 000лв. Какво става тогава?
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

абе да фалира не ама може да спре обратните изкупувания.

Коментар

Working...
                                X