IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко по един лев!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Първоначално изпратено от Nikola
    Това се казва Nominal Investong ™. На тази тема си пиша дистертацията.
    Не се ли казва InvestThong - тема за гащите на инвеститорките :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Това се казва Nominal Investong ™. На тази тема си пиша дистертацията.
      Не се ли казва InvestThong - тема за гащите на инвеститорките :-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Това се казва Nominal Investong ™. На тази тема си пиша дистертацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
          Номинал за акция е доста оптимистично, при тези започнали обезценки на активи, свиване или ликвидиране на цели сегменти от пазара.

Бих казал около 50% от номинала, ако кризата не се задълбочи...
          Нема такива идиоти!
          Тва 80% движение надолу когато едва сега започват обезценки и свиване на печалби си е безумна тъпота, която е необяснима и никой лекс иле х-й сплескан не може да го обясни
          Ако има предположенмие на някой анален лизатор за намаление на БВП с шибани цели 10% може да заложи на примерно 50% спад в индекса щото примерно бил надут. Ама над 80% при нас когат във вихъра на кризата в щатите индекса им едва проби 40% надолу начи само едно - наште търговци са неграмотни, търгаши са, не търгуват а играят на борсата и мястото им е на нивата с марулите
          Ама не да ги берат ами да се насадят между тях да ги опасе Сивчо

Коментар

• Първоначално изпратено от Mesoiadess
            Номинал номинал - звучи предизвикателно.
            0.50 - 0.70 e къде къде по предизвикателно ...

Коментар

• Какво значи номинал. Сега софикс ако е на 400 на колко ще отиде ако са на номинала?

Коментар

• Номинал за акция е доста оптимистично, при тези започнали обезценки на активи, свиване или ликвидиране на цели сегменти от пазара.

Бих казал около 50% от номинала, ако кризата не се задълбочи...

Коментар

• Номинал номинал - звучи предизвикателно.

Коментар

• Импе сложи си ордерче на левче. Няма да се учудя да те огрее още преди Коледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Гласувах со "да", щото справедливостта е относително-индивидуално понятие - а мен цената по номинал на повечето акции устройва ме.

Съобщение до всички : Изкупувам сосни количества акции на Албена АД по номинал. ;-)
                      Извини ме,ако ти прекърша ентусиазма,не е злонамерено-В една тема се говори за захариев(-нарочно го пиша с малки букви) и нещата на всички стават ясни.Тук си спомни КОБОС-а с коя акция на 0.01ст.започна.Ако не знаеш,ще ти кажа-,,ЕЛЕНИТЕ,,

Коментар

• Гласувах со "да", щото справедливостта е относително-индивидуално понятие - а мен цената по номинал на повечето акции устройва ме.

Съобщение до всички : Изкупувам сосни количества акции на Албена АД по номинал. ;-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мене вече не се чака нов спад.Ако има такъв,той вече ще е извратен.В момента се чака адекватна реакция на мажоритари,която ще ни подскаже заслужава ли си да подкрепяме дадена акция с покупка или да я оставим завинаги,защото нейната ЕДИНСТВЕНА цел е фалит.Мисля,че това е основният страх в момента на БФБ.Поздрави на здравомислещите и успех в ориентирането.

Коментар

• Много е за лев, 0.50 лв.

Коментар

• Re: Всичко по един лев!

Първоначално изпратено от ghettoff
                              Май натам сме тръгнали. Как мислите?
                              Здрасти,че бързам.Не мислите ли,че е вече ДВЕ ЗА ЛЕВ И ЕДНА БАКШИШ????????

Коментар

• Всичко по един лев!

Май натам сме тръгнали. Как мислите?
                                0
                                Да
                                0%
                                0
                                Не
                                0%
                                0
                              Working...
                              X