Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко по един лев!
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Това се казва Nominal Investong ™. На тази тема си пиша дистертацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСНоминал за акция е доста оптимистично, при тези започнали обезценки на активи, свиване или ликвидиране на цели сегменти от пазара.
Бих казал около 50% от номинала, ако кризата не се задълбочи...
Тва 80% движение надолу когато едва сега започват обезценки и свиване на печалби си е безумна тъпота, която е необяснима и никой лекс иле х-й сплескан не може да го обясни
Ако има предположенмие на някой анален лизатор за намаление на БВП с шибани цели 10% може да заложи на примерно 50% спад в индекса щото примерно бил надут. Ама над 80% при нас когат във вихъра на кризата в щатите индекса им едва проби 40% надолу начи само едно - наште търговци са неграмотни, търгаши са, не търгуват а играят на борсата и мястото им е на нивата с марулите
Ама не да ги берат ами да се насадят между тях да ги опасе Сивчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътГласувах со "да", щото справедливостта е относително-индивидуално понятие - а мен цената по номинал на повечето акции устройва ме.
Съобщение до всички : Изкупувам сосни количества акции на Албена АД по номинал. ;-)
Коментар
-
Според мене вече не се чака нов спад.Ако има такъв,той вече ще е извратен.В момента се чака адекватна реакция на мажоритари,която ще ни подскаже заслужава ли си да подкрепяме дадена акция с покупка или да я оставим завинаги,защото нейната ЕДИНСТВЕНА цел е фалит.Мисля,че това е основният страх в момента на БФБ.Поздрави на здравомислещите и успех в ориентирането.
Коментар
Коментар