IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Договорните фондове - новите пирамиди

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не виждам съществена прилика между ДФ и пирамидите и фараоните
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Братовчед, какво общо има лайф чойс с договорните фондове. Тук винаги всичко се е виждало, портфейла на фондовете, стратегията им и кво ли не. Договорите им са на 6, за отговорностите също. Ако има некакъв проблем, той не е, че някой не е можел преди година да излезе с 300% печалба-всеки можеше. Проблема е в манталитета - прост, тъп и алчен и с надежда,че като много реве, някой ще му смени памперса - на българския "инвеститор". Всеки заслужава съдбата си, а както на времето Роналд Рейган каза, бедноста е най-справедливото наказание за некадърноста.

Коментар

• защо бяхте изтрили темата?!?!?!?
        и на мен не ми харесва, ама ....нали сме демокрация уж
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Договорните фондове - новите пирамиди

Помните ли ЛайфЧоис,Иист-Уест и т.н.?

Помните ли Градът на мечтите, Ситиком и т.н.?

Помните ли ПЧБ, Моллов и т.н.?

Помните ли Галакси, Проксима и т.н.?

Помните ли пловдивската игра?

Много хора загубиха парите си тогава. Но не всички. Организаторите спечелиха милиони. Но не само те. Спечелиха банкери, политици, чиновници, полицаи, прокурори и други които си затваряха очите вместо да си свършат работата.

Същото се случи последните две години. Създадоха договорни фондове за да "инвестират" парите на балъците. И започнаха да "помпат" борсата. Показаха фалшивите печалби точно както ни зарибиха с пловдивската игра. Това привлече още повече пари от хората, подмамени да се спасят от инфлацията. Цените се напомпаха още повече и спиралата се завъртя и така до октомври.

И какво ще стане сега?

Много хора ще загубят парите си. Но не всички. Организаторите ще спечелят милиони. Но не само те. Ще спечелят банкери, политици, чиновници, полицаи, прокурори и други които си затварят очите вместо да си свършат работата.

А платените модератори пак ще изтрият темата. Защото е неудобна за господарите им. Преди седем месеца хората можеха да измъкнат 70% от парите си, но ме заглушиха и сега е останала по-малко от една трета от парите.
        Working...
        X