Този Доброволен пенсионен фонд Дълголетие АД - София е всичко друго, но не и ДПФ! Просто поредния глупак в съда го е регистрирал с това име ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доброволен Пенсионен Фонд - Дълголетие
Collapse
X
-
Всъщност МЗК"Европа" го обявяват в несъстоятелност. Но имам бланка , която е трябвало да се попълне навремето( може би преди 3-4 год.) за изплащане на тази застраховка от ДПФ Дълголетие. Тогава явно съм закъснял или не съм обърнал внимане на срока и сега след толкова време я намерих.Аз изцяло си поемам вината за моята незаинтерисованст през този период, но ако мопга сега да направя нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AWBg_StТо всъщност е застраховка, правена е през 1996г. След това застрахователното дружество "Европа - Живот" е пробразувано в ДПФ. И наскоро се сетих за тази полица, но е минало толкова време от тогава... Аз съм си виновен че толкова време не съм обърнал внимание, но мога ли да намеря нещо за този фонд?Life won't wait for you.
Коментар
-
То всъщност е застраховка, правена е през 1996г. След това застрахователното дружество "Европа - Живот" е пробразувано в ДПФ. И наскоро се сетих за тази полица, но е минало толкова време от тогава... Аз съм си виновен че толкова време не съм обърнал внимание, но мога ли да намеря нещо за този фонд?
Коментар
-
Стратегии за пенсиониране в трудни времена
Стратегии за пенсиониране в трудни времена
http://businessweek.bg/news.php?category=2&id=2391
Коментар
-
Доброволен Пенсионен Фонд - Дълголетие
Здравейте,
Може ли някой да ми даде някаква информация относно Доброволен Пенсионен Фонд - Дълголетие, бившото МЗК "Европа - Живот" АД. Имам застрахователна полица там. Доколкото знам фонда е в ликвидация. Трябва ми информация като телефони или каквото и да е било друго. Благодаря Ви.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар