IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доброволен Пенсионен Фонд - Дълголетие

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този Доброволен пенсионен фонд Дълголетие АД - София е всичко друго, но не и ДПФ! Просто поредния глупак в съда го е регистрирал с това име ...

Коментар

• Тази бланка ми остана на работа и сега немога с точност да възпроизведа какво пишеше на нея, но утре ще я погледна. Но със сигурност беше нещо свързано с ДПФ Дълголетие. То всъщност и те вече не съществуват май. Едва ли бих могъл да си получа парите, но поне да направя един последен опит.

Коментар

• Всъщност МЗК"Европа" го обявяват в несъстоятелност. Но имам бланка , която е трябвало да се попълне навремето( може би преди 3-4 год.) за изплащане на тази застраховка от ДПФ Дълголетие. Тогава явно съм закъснял или не съм обърнал внимане на срока и сега след толкова време я намерих.Аз изцяло си поемам вината за моята незаинтерисованст през този период, но ако мопга сега да направя нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от AWBg_St
          То всъщност е застраховка, правена е през 1996г. След това застрахователното дружество "Европа - Живот" е пробразувано в ДПФ. И наскоро се сетих за тази полица, но е минало толкова време от тогава... Аз съм си виновен че толкова време не съм обърнал внимание, но мога ли да намеря нещо за този фонд?
          Siguren li si v tova?
          Life won't wait for you.

Коментар

• То всъщност е застраховка, правена е през 1996г. След това застрахователното дружество "Европа - Живот" е пробразувано в ДПФ. И наскоро се сетих за тази полица, но е минало толкова време от тогава... Аз съм си виновен че толкова време не съм обърнал внимание, но мога ли да намеря нещо за този фонд?

Коментар

• Не бъркай застраховане с пенсионно осигуряване - това две различни неща. Що си си давал парите на съмнителни негодяи?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Стратегии за пенсиониране в трудни времена

Стратегии за пенсиониране в трудни времена

http://businessweek.bg/news.php?category=2&id=2391

Коментар

• Доброволен Пенсионен Фонд - Дълголетие

Здравейте,

Може ли някой да ми даде някаква информация относно Доброволен Пенсионен Фонд - Дълголетие, бившото МЗК "Европа - Живот" АД. Имам застрахователна полица там. Доколкото знам фонда е в ликвидация. Трябва ми информация като телефони или каквото и да е било друго. Благодаря Ви.
                Working...
                X