IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси към г-жа Даниела Петкова, гост в Клуб Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .

Марияне ,
    Позволи ми един леко циничен въпрос. С извинение към всички останали
    Кога те ще започнат да продават ?

Колко трябва да падне една акция за да я затворят ?
    Дали усредняват при падащ пазар ?
    Какви са и целите на борсата каква доходност биха желали, биха стояли, биха излезнали ?

Надявам се да е разбираемо, ако не съжелявам. Нямам за цел да заблудя някои. Не е препоръка

Успех
    Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• За който ще идва довечера - среща там

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man
        Първоначално изпратено от Analizator1

това е доходността на пенсионните фондове от началото на годината до сега. Това му е хубавото на математиката, че цифрите говорят сами вместо нас
        Дай я тази статистика за 24-месечен период - Доверие са на последно място.
        ПОД "Бъдеще" ако продължават така след 1 година ще са ПОД "Минало" :-)))))
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
          Много уместен въпрос stefan penev, все си мислех, че тези позиции са разпродадени отдавана, но щом казваш , че на са - много жалко.
          Такова поведение според мен е колекционерско , а не инвеститорско
          . Горещата ми препоръка към ръководството е най-скоропостижно да се отърват от такива гардеробни скелети.

Клиент съм и на УПФ и на ДПФ и , ама хич ни ми е безразлично какво се спотайва в портфейлите на двата фонда!
          а не си ли си мислил, че може тези позиции да са им в портфейла с други цели, а не колекционерски. Тези източвания, които станаха преди няколко месеца дали са били без тяхно знание? Надявам се да е така. Аз съм клиент на Доверие само в УПФ-то

Коментар

• Много уместен въпрос stefan penev, все си мислех, че тези позиции са разпродадени отдавана, но щом казваш , че на са - много жалко.
            Такова поведение според мен е колекционерско , а не инвеститорско
            . Горещата ми препоръка към ръководството е най-скоропостижно да се отърват от такива гардеробни скелети.

Клиент съм и на УПФ и на ДПФ и , ама хич ни ми е безразлично какво се спотайва в портфейлите на двата фонда!

Коментар

• Във връзка с въпроса за ниската доходност трябва да се зададе и въпрос, какво правят за да защитават инвестициите си в дружествата с непрозрачно управление.
              Без да познавам в детайли ситуацията, от доклада на одиторите и написаното във форума на Катекс, разбирам, че УПФ и ППФ Доверие и всички дребни акционери трябва да се примирят, че някой източва огромни суми (над 80 млн) с фиктивни комисионни, аванси за неясни покупки в бъдеще време на акции, заеми или пък със сделки на продажби на ценни акции по номинал.
              Какво направи ръководството на ПОК Доверие - сезира КФН, прокуратурата, заведе съдебни дела или просто става съучастник.
              По същия начин може да се постави въпроса и за доста от останалите им инвестиции - Деспред, Пампорово. Огромни дружества с потенциал за печалби, управлявани доста съмнително.
              Не притежавам акции в нито едно от посочените дружества.
              Клиент съм на УПФ Доверие и в качеството си на такъв, задавам въпросите. Не ми е безразлично, как се управляват моите пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Analizator1

това е доходността на пенсионните фондове от началото на годината до сега. Това му е хубавото на математиката, че цифрите говорят сами вместо нас
                Дай я тази статистика за 24-месечен период - Доверие са на последно място.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                  Доста въпроси, досега съм задавал максимум 8, но съм забелязъл че ако задам повече от 2 (включително на пресконференция или инвеститорска среща) започва да изглежда като интервю

Затова съм си сложил лимит.
                  И при толкова много въпроси не се ангажирам да ги задам, при положение че сам мога да генерирам 20 въпроса, но ще се огранича до 3-4, които са ми най-любопитни, като например дали са минали лимитите по един от 3-те вида инструменти (акции, КИС и АДСИЦ) през октомври 2007 г.
                  ako mojesh pitaj gi moliate zashto im e tolkova niska dohodnostta? Do kolkoto vijdam ako tablicata dolu e viarna, se predstaviat ne mnogo ubeditelno po vreme na kriza. Kakvi merki vzimat i kakvo ochakvat za 2008? Shte imame li rust ot tekushtite niva sega do kraia na godinata?
                  Mersi Mariane

Коментар

• Доста въпроси, досега съм задавал максимум 8, но съм забелязъл че ако задам повече от 2 (включително на пресконференция или инвеститорска среща) започва да изглежда като интервю

Затова съм си сложил лимит.
                    И при толкова много въпроси не се ангажирам да ги задам, при положение че сам мога да генерирам 20 въпроса, но ще се огранича до 3-4, които са ми най-любопитни, като например дали са минали лимитите по един от 3-те вида инструменти (акции, КИС и АДСИЦ) през октомври 2007 г.

Коментар

• Хахаха анализатор1, ти в "Топлина" ли работиш? Сигурно и Aleator познаваш

Коментар

• това е доходността на пенсионните фондове от началото на годината до сега. Това му е хубавото на математиката, че цифрите говорят сами вместо нас

Коментар

• Първоначално изпратено от ivezat
                          spored men e mnogo su6test6veno kak se spravja portfeil po vreme na kriza..viziraiki samo rezultatite ot na4aloto na godinata, bez da vzimam predvid drugo..moite pozdravlenija kum g-ja petkova
                          и с какво точно я поздравяваш г-жата, че не разбрах?

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
                            Първоначално изпратено от niki5
                            Първоначално изпратено от bigswingingdick
                            1. Какви деривативни продукти са купувани от ПОК Доверие (CLN, CDO, MBS i t.n WMD )

2. Към момента кои от тези продукти има по портфеилите на фондовете.

3. Ако има такива продукти смятате ли да се освободите от тях?

4. Ще продължавате да купувате в бъдеще такива продукти и/или други високо рискови инструменти?

Отговорите на тези въпроси са важни за мен след което ще преценя дали да си изтегля парите от Вас или не !
                            Kvo e WMD i ima li hora s takiva poznanija da im prvajta uspeshen risk managemnet v BG?
                            WMD- WEAPONS OF MASS DESTRUCTION

shto da niama hora ima

ot kade shte doide toia uspeshen risk management ot bear stearns ili ot SG
                            майтапчии какви познания очаквате да ви се демонстрират?
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                              Sto ne pitate damata da vi izvede CAPM i da vi prerazkaje Bodie, Kane, Markus?
                              За да не я злепоставят?

Коментар

• Sto ne pitate damata da vi izvede CAPM i da vi prerazkaje Bodie, Kane, Markus?

Коментар

Working...
                                X