IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се прехвърля ли от левов във валутен фонд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Да се прехвърля ли от левов във валутен фонд?

Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от studious
    Честита баба Марта! Бъдете здрави и градивни, обичани и позитивни!
    Преди 4 години се доверих на "Елана" и ми управляваха успешно доларови и левови портфейли докато не въведоха доста висок минимум за средствата и се прехвърлих към високорисковия левов и балансирания доларов фонд. Не се шашках много в предходните месеци, щото който го е страх от мечки не ходи ни в гората, ни на борсата. И преди имаше периоди, когато бях на -20% и после постепенно всичко си дойде на мястото. Сега си стоя кротко и чакам. Обаче си мисля - дали да не се прехвърля изцяло на валутни фондове и кога да го направя - щото и финансово неграмотните разбрахме, че левът е надценен и може да ни сюрпризира много по-кофти от борсата.
    Моля за компетентен съвет.
    Не залагай много на това твърдение ;-)
    Сега-да но тогава мисля, че ще е вярно.Все пак има много време.

Коментар

• Re: Да се прехвърля ли от левов във валутен фонд?

Първоначално изпратено от studious
      Преди 4 години се доверих на "Елана" и ми управляваха успешно доларови и левови портфейли докато не въведоха доста висок минимум за средствата и се прехвърлих към високорисковия левов и балансирания доларов фонд. Не се шашках много в предходните месеци, щото който го е страх от мечки не ходи ни в гората, ни на борсата. И преди имаше периоди, когато бях на -20% и после постепенно всичко си дойде на мястото. Сега си стоя кротко и чакам. Обаче си мисля - дали да не се прехвърля изцяло на валутни фондове и кога да го направя - щото и финансово неграмотните разбрахме, че левът е надценен и може да ни сюрпризира много по-кофти от борсата.
      Не залагай много на това твърдение ;-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ей,рано е още.За сега левовите дават много по-висока доходност.При
        приемането на еврото трябва да си на валутен но до тогава има много
        време/опимистични прогнози 2013-2014г/пък и то няма да стане за една
        нощ.Има много условия да се изпълнят/инфлация,дефицит по текущата
        сметка и т.н. и т.н./.Във всички случаи ще го научиш достатъчно рано.

Коментар

• Да се прехвърля ли от левов във валутен фонд?

Working...
        X