If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честита баба Марта! Бъдете здрави и градивни, обичани и позитивни!
Преди 4 години се доверих на "Елана" и ми управляваха успешно доларови и левови портфейли докато не въведоха доста висок минимум за средствата и се прехвърлих към високорисковия левов и балансирания доларов фонд. Не се шашках много в предходните месеци, щото който го е страх от мечки не ходи ни в гората, ни на борсата. И преди имаше периоди, когато бях на -20% и после постепенно всичко си дойде на мястото. Сега си стоя кротко и чакам. Обаче си мисля - дали да не се прехвърля изцяло на валутни фондове и кога да го направя - щото и финансово неграмотните разбрахме, че левът е надценен и може да ни сюрпризира много по-кофти от борсата.
Моля за компетентен съвет.
Не залагай много на това твърдение ;-)
Сега-да но тогава мисля, че ще е вярно.Все пак има много време.
Преди 4 години се доверих на "Елана" и ми управляваха успешно доларови и левови портфейли докато не въведоха доста висок минимум за средствата и се прехвърлих към високорисковия левов и балансирания доларов фонд. Не се шашках много в предходните месеци, щото който го е страх от мечки не ходи ни в гората, ни на борсата. И преди имаше периоди, когато бях на -20% и после постепенно всичко си дойде на мястото. Сега си стоя кротко и чакам. Обаче си мисля - дали да не се прехвърля изцяло на валутни фондове и кога да го направя - щото и финансово неграмотните разбрахме, че левът е надценен и може да ни сюрпризира много по-кофти от борсата.
Не залагай много на това твърдение ;-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Ей,рано е още.За сега левовите дават много по-висока доходност.При
приемането на еврото трябва да си на валутен но до тогава има много
време/опимистични прогнози 2013-2014г/пък и то няма да стане за една
нощ.Има много условия да се изпълнят/инфлация,дефицит по текущата
сметка и т.н. и т.н./.Във всички случаи ще го научиш достатъчно рано.
Коментар