IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бенчмарк 4(Енергетика) и Бенчмарк 5

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво представлява портфейла им, все пак, освен някой друг депозит? Или ги засекретиха, за да не са видни професионалните неудачи, на един или друг ДФ?

Коментар

• Интересно, че вече няколко месеца активите на ЦИЕ си стоят едни и същи, с минимален спад. Май никой не влага. Изглежда малко странно.
      Пирамидите на Пинера от Чили - http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/09/22/chilean-failure/

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner
        Energetika
        10xs,
        Beckner!

Коментар

• Bravo na Benchovete, te sa edni ot favoritite mi po princip.
          Kakto i predi sum spomenavala za simpatiite si kum energetikata kato sektor. Mnogo interesen fond, CEE si ima analozi i pri drugi posrednici (v momenta se seshtam za IPO CEE na Karoll).
          Shte mi e interesno da prosledia performance-a v blizkite meseci.
          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• ЦИЕ също не е лош, но точно в този момент не се знае как ще тръгнат. Поне на мен ЦИЕ ми звучи по-екзотично, ако мога да се изразя така

Коментар

• Energetika

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner
                Ne samo interesno, a moje bi na-razumnoto koeto moje da napravi 4ovek s vuzmojnosti da investira e imenno zakopuvaneto na dalove v tozi fond.

ne e preporuka
                Beckner,
                кой точно фонд имаш в предвид- БМ-4 Енергетика или
                БМ-5 ЦИЕвропа ?

Коментар

• То на нашия пазар в момента и без друго няма какво толкова да се прави. Пък и трябва малко свежа кръв от вън

Коментар

• Ne samo interesno, a moje bi na-razumnoto koeto moje da napravi 4ovek s vuzmojnosti da investira e imenno zakopuvaneto na dalove v tozi fond.

ne e preporuka

Коментар

• Мисля, че са много адекватни на днешните пазарни условия

Коментар

• А иначе особено този бенчмарк фонд 5 на мен лично ми звучи интересно, но нека видим, как наистина ще тръгнат.

Коментар

• О доста е рано, но по принцип всички фондове на бенчмарк не вървят зле. Не са най-най, но като цяло могат да се нарекат добри. Не е съвет за инвестиране!

Коментар

• ТряБва да мине малко време и да инвестират като хората на външните пазари. Според мен изводи ще могат да се правят най-рано след 3-4 месеца

Коментар

• Бенчмарк 4(Енергетика) и Бенчмарк 5

Стартираха на 05.02
                              http://www.benchmark.bg/?type=1&serv..._subservices=1
                              Какво ви е мнението?
                              Пирамидите на Пинера от Чили - http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/09/22/chilean-failure/
                            Working...
                            X