IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взаимните фондове на Пощенска Банка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iuh
    А какво ще кажеш за Бразилия, Индия, Китай, Русия.......а за Сърбия, Румъния, Украйна. Нямат ли те потенциал дори и по голям от този на нашата неликвидна борсичка. Защото фондовете за които говоря инестират именно там. Или Вие като чуете инвестиции в чужбина и си мислите само за западна европа и САЩ и за 10-15% средно на година дай- боже в дългосрочен период.
    Според тебе оптимистка.......само в България ли пазара расте с 100%.........не си ли чувала и за други развиващи се пазари дори и отвъд океана.........или ти е прекалено далече???
    абе те по отношение на източноевропейските пазари и карол бяха големи оптимисти миналата година ама източната им европа май не можа да прескочи 20% доходност
    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Аман от рекламни теми
      Кой нормален човек ще се прехласва пред Византийски инвестиционни схеми

Коментар

bigswingingdick кои фондове според тебе са български ОББ, ДСК, КД, Райфайзен? В България българско не остана за съжаление.....така че важното е кой какво ти предлага.......а комисионните така или иначе отиват на вън....повярвай ми.
        Advance, Elana, Bencha, capman i t.n. stiga s glupavi vaprosi i evtina reklama IUH ili HUI

az ne sam fan na fondovete po princip ama ako triabva da izbiram mezdu 4ujdi SUCKERS i BG SUCKERS po dobre BG

Коментар

А какво ще кажеш за Бразилия, Индия, Китай, Русия.......а за Сърбия, Румъния, Украйна. Нямат ли те потенциал дори и по голям от този на нашата неликвидна борсичка. Защото фондовете за които говоря инестират именно там. Или Вие като чуете инвестиции в чужбина и си мислите само за западна европа и САЩ и за 10-15% средно на година дай- боже в дългосрочен период.
          Според тебе оптимистка.......само в България ли пазара расте с 100%.........не си ли чувала и за други развиващи се пазари дори и отвъд океана.........или ти е прекалено далече???
          Май съм чувала за БРИК,но не съм сигурна какво точно значеше,мисля тухла,или пък не,абе кой ти знае,а и на кой му пука

пп
          Нещо ми е много на кеф тази вечер,лежерно някакво,и нямам настроние да споря с теб,но определно с последното си изречение и фраза си просиш да ти обясня някой основни положения за доходностите на пазарите.Но не виждам особен смисъл

ппп
          Все пак ти,велики специалисте по "отвъд океана"обясни на мен,непросветената и никога неходила там,колко акционери има един хедж фонд,колко е минималната вноска от всеки акциенер,на какъв подбор са подложени потенциалните акционери и защо?????
          А и за таксите можеш да кажеш

Коментар

• bigswingingdick кои фондове според тебе са български ОББ, ДСК, КД, Райфайзен? В България българско не остана за съжаление.....така че важното е кой какво ти предлага.......а комисионните така или иначе отиват на вън....повярвай ми.

Коментар

• А какво ще кажеш за Бразилия, Индия, Китай, Русия.......а за Сърбия, Румъния, Украйна. Нямат ли те потенциал дори и по голям от този на нашата неликвидна борсичка. Защото фондовете за които говоря инестират именно там. Или Вие като чуете инвестиции в чужбина и си мислите само за западна европа и САЩ и за 10-15% средно на година дай- боже в дългосрочен период.

Коментар

• Re: Взаимните фондове на Пощенска Банка

Първоначално изпратено от iuh
                Видяхте ли...Пощенска пускат фондовете на банката майка - банера в дясно. Има доста разнообразни и интересни според мен. Какво мислите..дали си заслужава вече да се теглят парите от родните фондове и да се инвестира навън в такива като на Пощенска или Pioneer.

Tova sa GREEK SUCKERS ne im davaite balgarskite si pari samo shte vi smuchat komisionni za upravlenie i nakraia gore dolu shte e kato drugite po dobre ako izobshto shte davate pari v fondove da sa si balgarski

Коментар

Коя истина е в БГ. Да не мислите, че пак ще има по 1000000% доходност. Не казвам, че не трябва да се инвестира в български ДФ, а че трябва да се диверсифицира и фондове като на Пощенска и pioneer са идеални за това.
                  За фондовете на пощенска не зная,но този ще го бият по доходност почти всички български фондове

пп
                  Потърси исторически данни,погледни и прогнозите и ще видиш,че това което очакват и най-големите български песимисти(за развитие на икономиката на България),е направо оптимизъм в сравнение с това което очакват западните оптимисти(за развитие на икономиките на техните страни)А ти в какъв фонд искаш да инвестираш,в такъв който ще ти донесе 10-15% доходност,или в такъв който ще ти донесе 70-100% доходност.Аз много бих се изненадала ако и през 2008 година няма поне 1-2 фонда с близка до 100% доходност.Тук е България все пак

ппп
                  Мнението ми не е препоръка за покупка продажба на дялове от всякакъв вид КИС

Коментар

• Коя истина е в БГ. Да не мислите, че пак ще има по 1000000% доходност. Не казвам, че не трябва да се инвестира в български ДФ, а че трябва да се диверсифицира и фондове като на Пощенска и pioneer са идеални за това.

Коментар

Ама българските инвестират само в България а това вече май не ме устройва.
                      В БГ е истината

Коментар

Ама българските инвестират само в България а това вече май не ме устройва.
                        Има и такива които инвестират и в чужбина.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Ама българските инвестират само в България а това вече май не ме устройва.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Бъди патриот.Избери българското.
                            +1

Коментар

• Бъди патриот.Избери българското.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Взаимните фондове на Пощенска Банка

Видяхте ли...Пощенска пускат фондовете на банката майка - банера в дясно. Има доста разнообразни и интересни според мен. Какво мислите..дали си заслужава вече да се теглят парите от родните фондове и да се инвестира навън в такива като на Пощенска или Pioneer.
                              Working...
                              X