Първоначално изпратено от iuh
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаимните фондове на Пощенска Банка
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iuhbigswingingdick кои фондове според тебе са български ОББ, ДСК, КД, Райфайзен? В България българско не остана за съжаление.....така че важното е кой какво ти предлага.......а комисионните така или иначе отиват на вън....повярвай ми.
az ne sam fan na fondovete po princip ama ako triabva da izbiram mezdu 4ujdi SUCKERS i BG SUCKERS po dobre BG
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от iuhА какво ще кажеш за Бразилия, Индия, Китай, Русия.......а за Сърбия, Румъния, Украйна. Нямат ли те потенциал дори и по голям от този на нашата неликвидна борсичка. Защото фондовете за които говоря инестират именно там. Или Вие като чуете инвестиции в чужбина и си мислите само за западна европа и САЩ и за 10-15% средно на година дай- боже в дългосрочен период.
Според тебе оптимистка.......само в България ли пазара расте с 100%.........не си ли чувала и за други развиващи се пазари дори и отвъд океана.........или ти е прекалено далече???
пп
Нещо ми е много на кеф тази вечер,лежерно някакво,и нямам настроние да споря с теб,но определно с последното си изречение и фраза си просиш да ти обясня някой основни положения за доходностите на пазарите.Но не виждам особен смисъл
ппп
Все пак ти,велики специалисте по "отвъд океана"обясни на мен,непросветената и никога неходила там,колко акционери има един хедж фонд,колко е минималната вноска от всеки акциенер,на какъв подбор са подложени потенциалните акционери и защо?????
А и за таксите можеш да кажеш
Коментар
-
А какво ще кажеш за Бразилия, Индия, Китай, Русия.......а за Сърбия, Румъния, Украйна. Нямат ли те потенциал дори и по голям от този на нашата неликвидна борсичка. Защото фондовете за които говоря инестират именно там. Или Вие като чуете инвестиции в чужбина и си мислите само за западна европа и САЩ и за 10-15% средно на година дай- боже в дългосрочен период.
Според тебе оптимистка.......само в България ли пазара расте с 100%.........не си ли чувала и за други развиващи се пазари дори и отвъд океана.........или ти е прекалено далече???
Коментар
-
Re: Взаимните фондове на Пощенска Банка
Първоначално изпратено от iuhВидяхте ли...Пощенска пускат фондовете на банката майка - банера в дясно. Има доста разнообразни и интересни според мен. Какво мислите..дали си заслужава вече да се теглят парите от родните фондове и да се инвестира навън в такива като на Пощенска или Pioneer.
Tova sa GREEK SUCKERS ne im davaite balgarskite si pari samo shte vi smuchat komisionni za upravlenie i nakraia gore dolu shte e kato drugite po dobre ako izobshto shte davate pari v fondove da sa si balgarski
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от iuhКоя истина е в БГ. Да не мислите, че пак ще има по 1000000% доходност. Не казвам, че не трябва да се инвестира в български ДФ, а че трябва да се диверсифицира и фондове като на Пощенска и pioneer са идеални за това.
пп
Потърси исторически данни,погледни и прогнозите и ще видиш,че това което очакват и най-големите български песимисти(за развитие на икономиката на България),е направо оптимизъм в сравнение с това което очакват западните оптимисти(за развитие на икономиките на техните страни)А ти в какъв фонд искаш да инвестираш,в такъв който ще ти донесе 10-15% доходност,или в такъв който ще ти донесе 70-100% доходност.Аз много бих се изненадала ако и през 2008 година няма поне 1-2 фонда с близка до 100% доходност.Тук е България все пак
ппп
Мнението ми не е препоръка за покупка продажба на дялове от всякакъв вид КИС
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от B.GrahamБъди патриот.Избери българското.
Коментар
-
Взаимните фондове на Пощенска Банка
Видяхте ли...Пощенска пускат фондовете на банката майка - банера в дясно. Има доста разнообразни и интересни според мен. Какво мислите..дали си заслужава вече да се теглят парите от родните фондове и да се инвестира навън в такива като на Пощенска или Pioneer.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар