i pri men sa go pravili tova s malkite sumi ot ben4a.Az im kazvam a pak te ne e vazmojno kazvam im ne sam targuval ot 10 sesii i mi se gubqt malki sumi a otgovora im be6e ne e iztekal setalmenta e kav e toq setalment.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАНА и проблем с намаляващо салдо в COBOS
Collapse
X
-
ЕЛАНА и проблем с намаляващо салдо в COBOS
За да не пиша глуости просто ще предам едно към едно кореспонденцията ми до този момент с г-н Димитър Георгиев:
Уважаеми г-н Георгиев,
По някакво странно стечение н обстоятелствата от няколко дни насам по сметката ми в COBOS (клиентски номер 6000003505) наблюдавам странното явление салдото, с която разполагам всеки ден да намалява и то без моята намеса.
Възможно е аз самият да греша някъде в сметките, но вече от няколко дни нямам сключени сделки, всички сетълмънти би трябвалода са приключили отдавна, но въпреки това салдото ми от малко над 70 лева по някакъв "случаен" начин всеки ден намалява. В момента сумата, която виждам в COBOS е точно 68.46лв.
Настоявам за обяснение по въпроса!
С уважение,
<<< Иван Давидов >>>
Здравейте,
Грешката е изцяло наша, имахме технически проблем с „наливането” на салдата от счетоводната ни система в КОБОС-а. В момента би следвало салдото ви да е реално и мисля, че няма проблеми. Ако все пак имате проблеми, не се колебайте да се свържите с мен отново.
Поздрави...
(следват поредица телефони и стандартен мейл подпис)
Наистина е време да си сменя посредника!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар