If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли взаимни фондове, които да работят и събота?
Аз принципно искам да си вкарам парите не в 1, ами 3 различни фонда. За жалост, до момента няма фонд (или поне аз незнам за такъв), който да работи до 7-8ч. или пък и в Събота...Първият такъв Печели
Е, това не го разбирам вече... Първият печели... Интересен критерий, но ти си знаеш.
Re: Има ли взаимни фондове, които да работят и събота?
Първоначално изпратено от amstelex
Има ли взаимни фондове, които да работят и събота или вечер до по късно (например 7 ч.),з-то от 2 месеца се каня да си вкарам малко пари 2 фонда и няма как да се измъкна от работа да свърша това нещо...
Бенчмарк и Елана ще ти вземат парите,но с дата - следващия работен ден.Обади им се и едва ли ще имаш проблеми.Райфайзен пък искат захранване на разплащателна сметка и след това автоматично могат да ти пуснат заявка - просто искат парите да са при тях.Частното им банкиране може да ти свърши тази работа
Аз принципно искам да си вкарам парите не в 1, ами 3 различни фонда. За жалост, до момента няма фонд (или поне аз незнам за такъв), който да работи до 7-8ч. или пък и в Събота...Първият такъв Печели
Евалата на ПИБ, че бачкат до 7ч. през делничните дни, както и в Събота...лошо за работниците,ама все пак нали се хвалят, че на техните служители им дават най-високи заплати в банковия сектор, тъй че да дерзаят
Re: Има ли взаимни фондове, които да работят и събота?
Първоначално изпратено от amstelex
Има ли взаимни фондове, които да работят и събота или вечер до по късно (например 7 ч.),з-то от 2 месеца се каня да си вкарам малко пари 2 фонда и няма как да се измъкна от работа да свърша това нещо...
Има ли взаимни фондове, които да работят и събота?
Коментар