IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за избор на брокер

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абсолютно. Естествено очаквам да има някакъв договор или това да бъде закрепено по някакъв начин - какви пари изкарва той, как се разплащаме и т.н.

Коментар

• Т.е. да си дадеш парите на някое ФЛ (финансов магьосник) и то да ги инвестира вместо теб?

Коментар

• За доверително управление ми я ясно. Идеята ми беше за разни физически лица които извършват подобни услуги.

Коментар

• За тази сума, на доверително ще те вземат май само в КД, 2% комисион за сделките и 20% от печалбата, ще ти струва

Коментар

• Първоначално изпратено от Fontus
            За доверителното управление трябва не брокер. Препоръки не мога да дам, но повечето финансови къщи, които имат доверителни фондове, предлагат и доверително управление.

За покупката на акции — най-добре е да си пуснеш кобос. Така хем ще можеш сам да купуваш и продаваш когато си искаш, хем таксите са по-ниски, отколкото ако купуваш без кобос. Аз например с кобоса плащам по 0,3% на сделка без годишна такса, докато без кобос таксата е около 2-3%. Трябва само в началото, докато свикваш, внимателно да пускаш заявките - не големи суми и без да бързаш, защото иначе ще качиш цената и няма да купиш изгодно.
            А към кой си на кобос?Иначе смятам след нова год. да си пусна кобос самоче ми трябва временно да си купя едни акциики дето съм си харесал и затова не искам да чакам докато си пусна кобоса.

Коментар

• Малко са ти парите за доверително управление.Прибави още няколко нули и може някой посредник да се навие,иначе ръчкай кобоса.

Коментар

• За доверителното управление трябва не брокер. Препоръки не мога да дам, но повечето финансови къщи, които имат доверителни фондове, предлагат и доверително управление.

За покупката на акции — най-добре е да си пуснеш кобос. Така хем ще можеш сам да купуваш и продаваш когато си искаш, хем таксите са по-ниски, отколкото ако купуваш без кобос. Аз например с кобоса плащам по 0,3% на сделка без годишна такса, докато без кобос таксата е около 2-3%. Трябва само в началото, докато свикваш, внимателно да пускаш заявките - не големи суми и без да бързаш, защото иначе ще качиш цената и няма да купиш изгодно.

Коментар

• А да не пускам друга тема и аз да попитам за препоръки към някои брокер, но искам само да си купя акции

Коментар

• Съвет за избор на брокер

Имам следния може би наивен въпрос.
                    Може ли някои да ми препоръча брокер за инвестиране тип доверително управление. Знам че повечето ИП предлагат такава услуга, но от никъде не мога да намеря информация за постигнатите резултати. а от друга страна чувам от разни позната за разни магове които им реализират доходности от порядъка на 20 % на месец. Но естесвено никои не казва нищо конкретно. Тоест интересува ме това реални резултати ли са и може ли някои да ми препоръча брокер на които да си дам парите и той да ги направи повече отколкото и най добрия фонд. Естествено се надявам на ериозни отговори, не дай си парите пък да видим. Става въпрос за неособено голяма сума от около 20 -30 000. благодаря предварително.
                  Working...
                  X