Започвам да се съмнявам, че изобщо работиш някъде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд на годината - Елана :)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
ABE STIGA STE SPORLILI BE ZA VAS NQMA LI LICHNI SUOBSHTENIQ?!?! Temata e za izlagaciata na Elana ne za vashite sporove vse pak.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пес.................
И от къде си сигурен кой тръска глобичките?.
Затова питам: Ти ли си този дето тръсва глобичките???????
Щото ако си ти има какво да ти кажа! Но ако не си, не си заслужава да говоря на вятъра.
И след като ми е пределно ясно къде работиш - определено има за какво да те "тръскат" :lol: .
Готов съм да се обзаложа, че от 10 опита няма да познаеш къде работя!!!!!!!!!!!!
Но такива половинчати изказвания, във порядъчно цензуриран форум, само ме напушват със смях.
Коментар
-
Няма...и за това всички сме нарушители И от къде си сигурен кой тръска глобичките? И след като ми е пределно ясно къде работиш - определено има за какво да те "тръскат" :lol:
Колкото до алианц - или го кажи, или подай жалба в КФН, КЗК или каквото се сетиш още - ако можеш и по ГПК заведи дело :lol: . Но такива половинчати изказвания, във порядъчно цензуриран форум, само ме напушват със смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПесПредполагам, че говори за приетите пазарни практики :lol: обаче това той трябва да ти го каже. А аз дори не споменах ЗПЗФИ, защото оставаше и по една глобичка да тръсна на всички пишещи във този форум
A и какво са търгували Алианц? (п.п. ако отговориш на този въпрос, автоматично ставаш законопрестъпател :lol
ПРИЕТИ ПАЗАРНИ ПРАКТИКИ в БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!!!!!!ама той сигурно и това знае!
С какво са търгували Алианц не е моя работа да отговарям ;-) :lol:
Коментар
-
Предполагам, че говори за приетите пазарни практики :lol: обаче това той трябва да ти го каже. А аз дори не споменах ЗПЗФИ, защото оставаше и по една глобичка да тръсна на всички пишещи във този форум
A и какво са търгували Алианц? (п.п. ако отговориш на този въпрос, автоматично ставаш законопрестъпател :lol
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПесАбе инвесторе, нали ти казах - чл. 208 от ЗППЦК, ал.1 т. 6. Също така чл. 35 на ЗПФИ.
Само не разбрах кое трябва да се разследва на 19.12.2007? - "Сбирката на шефове на УД-та" ли?
А също така, ако сипеш една отлежала на баща ти (шефа на Голямата Банка) лично ще ти покаже как се краднат парите
Първоначално изпратено от Peter(Petar)Investor-a,
Хайде малко да попрегледаш Доплънителните разпоредби на ЗПЗФИ, преди да се излагаш.
Ами да защо не и сбирката да бъде прегледа от когото там трябва.
Но и цялата търговия (и останала дейсност) на Алианц през последния месец и търговията на свързаните със служителите му лица
Май от там ще излезне пилето
Коментар
-
http://dnevnik.bg/show/?storyid=444908
Комисията е издала два акта на Симеон Личев, син на изпълнителния директор на "Елана трейдинг" Георги Личев, за манипулация и търговия с вътрешна информация с акции ..................
Коментар
-
Абе инвесторе, нали ти казах - чл. 208 от ЗППЦК, ал.1 т. 6. Също така чл. 35 на ЗПФИ.
Само не разбрах кое трябва да се разследва на 19.12.2007? - "Сбирката на шефове на УД-та" ли?
А също така, ако сипеш една отлежала на баща ти (шефа на Голямата Банка) лично ще ти покаже как се краднат парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar)................. Колега, що не вземе да си починеш малко от туй прекомерно четене, че глава заболява, не е шега работа. Дай й малко шанс на тая глава да осмисли прочетеното. А като си починеш, удари пак едно преговорче на свежа глава, ама недей да четеш само подчертаното с маркера, че то може да се окаже не чак толкова важно ......нали се сещаш
Няма да ги цитирам отново (виж ги в предишните ми постинги)
Коментар
-
Първоначално изпратено от USATRADER.....Когато се манипулира с цел НАДУВАНЕ на акциите ФИКТИВНО, всички си траете и мълчите. Когато някой си изтегли парите и борсата за момент падне е лош така ли? Много интересна и логическа мисъл има у вас. Но явно никой не разсъждава трезво над това кое е правилно и кое не.
Ако баща ти работи с информация, от която могат да се изкарат пари няма да ти каже така ли? Интересно. Сигурно в Германия ще си замълчи но у нас ще каже дори и на приятелите си. Но какво да се занимавам с ГЛУПАК като теб, който не вижда по-далеч от носа си.
Ебана се дискредитира тотално вече и никой от финансовите среди им няма доверие. Аз това го говоря от много време, че това дружество е пълен майтап и само с далавери може да се занимава за да се опита да изкара някаква мижава доходност.
Тва е
Няма да падам толкова ниско за да ти отговарям на нападките!!!!!!!
Но ми кажи как ти звучи следната ситуация:
Бащати е шеф на сигурността на Голяма Банка
знае слабите места на пренасянето на барите от банката
и мислиш ли че той ще ти каже сине открадни парите на банката!!!!!!!
А понеше ти е трудно ще ти обясня логиката на предишният ми пост, който цитираш:
Ако някой трябва да разледва търговията на 21.12.2007
същия трябва да го направи и с търговията на 19.12.2007!!!!!!!!!!!!!!
П.С. Спри да употребяваш глагола от предишният ти пост към мен защо.................(туй е многоточие!)
Коментар
Коментар