IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ми се отрази спада на БФБ върху портфейла ми в ДФ и УД!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от yono
    Не мога да разбера въпроса на анкетата. За кой месец става дума?
    Става въпрос за месец Ноември ;-)
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Не мога да разбера въпроса на анкетата. За кой месец става дума?
      И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

• Не, просто корекцията продължава.
        The activities specially characteristic of the enteprising investor may be classified as:
        1. Buying

Коментар

• Първоначално изпратено от Cneky^aHT
          Мисля, че остава още около 8-10% спад до 6 месеца, преди да се качат трайно пазарите. Още е рано да се инвестира, независимо, че акциите са подценени, защото има предстояща корекция.
          Без да препоръчвам нищо на никого, аз съм на HOLD.
          извини ме за невежеството ама до сега само консолидирахме ли какво правихме и тепърва ще започва корекцията ли?
          аз такава стръмна консолидация не бях виждал
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• трява да е пророк за да знае човек кога да влезе точно на пазара и кога точно да излезе. истината е, че в БГ нищо лошо не се е случило, ще влизат европари тепърва, макрорамката е стабилна, доходите растат над инфлацията. паниката се внася от вън, от други страни, където това не е така, има мн компании които може би са скъпички, но помислете кои могат да намерят още бизнес в европа и те определено имат на къде да растат. аз също съм на холд, но аз съм дългосрочен, не ми трябва кеш сега така че... всеки да си преценява сам

Коментар

• ´kak se oceniawa predstawianeto na edin fond

http://www.broker.bg/content/view/5873/76/

Коментар

• Мисля, че остава още около 8-10% спад до 6 месеца, преди да се качат трайно пазарите. Още е рано да се инвестира, независимо, че акциите са подценени, защото има предстояща корекция.
                Без да препоръчвам нищо на никого, аз съм на HOLD.
                The activities specially characteristic of the enteprising investor may be classified as:
                1. Buying

Коментар

• от октомври до днес - 18 % не знам дали вече не граничи с глупост да продължавам да държа дяловете си в капман

Коментар

• Колеги, колко мразя да съм прав в песимистичните си прогнози. Случи се това, което най-много ме притесняваше. Че корекцията тепърва почва. Дано в края на месеца индексите и акциите дадат отново ъп. Ако продължи да пада още ще настъпи много сериозна криза на пазара ни. Дребните инвеститори полека ще изтеглят средствата си, фондовете ще изчерпат наличните си кеш резерви и за да обслужат насрещните поръчки за обратно изкупуване ще трябва да развалят експозициите в акции и облигации и ще пресират допълнително пазара.

Не е препоръка за покупко-продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от amstelex
                      а какво ще кажеш за спорните залагания? ...само че тия базирани на статистика и цифрички,а не на чистия късмет и предчувтвия
                      Принципно е вариант. Има някои прилики с борсата и форекса. Но това означава да си много навътре с нещата. А човек не е слънце да огрее навсякъде, т.е. пак не е за всеки. Освен това, манипулацията ми се струва твърде лесна. Пък и коефициентите са така нагласени, че статистически организаторът винаги печели. Т.е. ако при борсата/форекса се въртят едни пари, някои печелят, а други губят, то при залаганията някои печелят, други губят, а организаторът прибира примерно половината приходи. Което поставя обикновения човек в по-неизгодна позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                        Добре де сега от къде може да се видят портфейлите на тия фондове.
                        И как може да не публикуват всяка седмица коректно данните.
                        в инвстирам.ком, и в дарикфинанс,че и тука в инвестора,ако си направя портфеил няма коректни данни те си стоят от преди два месеца.
                        Къде тогава мога да си направя портфеил с реални данни.
                        Пак парадокси.
                        http://fondovete.com/Home.aspx

Коментар

• Добре де сега от къде може да се видят портфейлите на тия фондове.
                          И как може да не публикуват всяка седмица коректно данните.
                          в инвстирам.ком, и в дарикфинанс,че и тука в инвестора,ако си направя портфеил няма коректни данни те си стоят от преди два месеца.
                          Къде тогава мога да си направя портфеил с реални данни.
                          Пак парадокси.

Коментар

• А и какви са алтернативите? Банковия депозит инфлацията го яде бавно, но сигурно, за НИ са нужни големи суми, злато трудо се купува и още по-трудно се продава, за форекса обясниха по-долу. Собствен бизнес? Добър вариант, но не е за всеки.[/quote]....

а какво ще кажеш за спорните залагания? ...само че тия базирани на статистика и цифрички,а не на чистия късмет и предчувтвия

Коментар

• Още ли мърдате колеги,
                              тамън някои решиха че това му беше корекцията на пазара на БФБ и то пак се почна Нема да се плашите, така ще е поне до края на януари и след това отново ъп. Ако няма ъп пък ще преглътнеме загубите и ще се насочиме към други по-атрактивни възможности за инвестиции. Сега като не могат фондовете да се съерат тайно и да вдигнат малко цените и после консолидирано да разпродадат когато всимки купуват - това си е тяхна работа. Важното е да се търси непрекъснато работа за нашите пари, когато ДФ, УД и т.н. не ги товарят с достатъчно КПД.

Не е препоръка за спекулации, покупко продажба и т.н.!

Коментар

• Когато гласувах в анкетата бях около 5-7%. Сега вече съм над 10% назад.

Коментар

Working...
                                X