IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карол „Адванс IPO Фонд“

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A kak vi s e vijda slednata ideq:
    ( mai otkrix Amerika :-))
    Ako da re4em datata na puskaneto z a vtori4na turgoviq na Ene e 25.01, na predishnia den cenata na fonda e 1 Euro, na 25.01 oba4e e 1Euro x procenta dohodnost ot poqvqvaneto na Enemona na borsata. Tui kato tova she im e 1-voto IPO, tuk mojesh na 24.01 da si kupish akcii na fonda i na 25.01 ve4e si na pe4alba.
    Razbira zavisi kolko pari s a ispeli da klasirat..

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
      Nqma li da ima i nqkoi falit fond. Za investicii v drujestva pred nesustoqtelnost. Tam ima kinti susto.
      super idea- 6te vdigne akciite na HIMKO do 2lv pak :-)

Коментар

• ........следващата година предстоят листвания на големи компании на балканските пазари.....създаването на този фонд е точно навреме......аз ще вляза..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          Определено добра идея, поздравления! Виждал съм я в чуждестранен вариант и действа отлично
          ДАЙ ЛИНК
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• нашия фонд е фалит фонд пичага, този на корекциите...

Коментар

• Nqma li da ima i nqkoi falit fond. Za investicii v drujestva pred nesustoqtelnost. Tam ima kinti susto.

Коментар

• Аз искам акции на VISA. IPO фонда дали ще участва там?

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=57187, прекрасна идея на карол.

Коментар

• Мен лично ме радва факта, че в морето от фондове се появява нещо по-различно. Дали и колко ще инвестирам в него е предмет на допълнително умуване, но идеята е интересна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                      Първоначално изпратено от Гошо_от_село
                      И мен ме кефи идеята.... още повече, че фондът е в ЕВРО. Супер позицийка за диверсификация
                      Евра инвестирани в левови активи, леи, както и други балкански национални валути...мислете малко.
                      Верно, много си прав
                      На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо_от_село
                        И мен ме кефи идеята.... още повече, че фондът е в ЕВРО. Супер позицийка за диверсификация
                        Евра инвестирани в левови активи, леи, както и други балкански национални валути...мислете малко.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• И мен ме кефи идеята.... още повече, че фондът е в ЕВРО. Супер позицийка за диверсификация
                          На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Дали може някой да даде линк към подобни такива ИПО фондове?

Коментар

• активите под управление в ДФ на Карол намаляват
                              предполагам че е е най-вече за сметка на Адванс Източна Европа покрай промоцията без такси на изхода
                              едва ли има много избягали от Адванс Инвест щото като гледам там доходността е в рамките на нормалната за тоя профил
                              ха познайте сега т.нар. "фенове" на Карол къде ще си вкарат паричките
                              лично не очаквам чудеса от храброст като доходности тук но името на фонда ще вкара сума ти пари там за нула време
                              не е препоръка!
                              *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Много добра идея! Сигурен съм, че ще се приеме добре от пазара.

Не знам защо повечето участници свързват този фонд с ИПОта в България, при положение, че той ще участва най-вече при ИПОта в страни извън България.

Коментар

Working...
                                X