IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ на TBI

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако действително си се насочил към договорни фондове, то този избор не е лош. Доста мои близки а и фирмата ни има участие в Ти Би Ай Динамик, е и другаде разбира се. Видя се , че според класацията на Инвестора гравитира около трето место по доходност. Има добре балансиран портфейл включващ инвестиции в чужбина прилична дългова част включваща и кеша , с една дума средно рисков измежду рисковите.
    Мениджмънта му е доста добър, познат ми е от доста години.

Все пак помисли добре, дали си струва толкова голяма диверсификация.

Коментар

• То е ясно че е най-добре сам ,но като нямам никакви познания мисля че е по добре въа фонд.А вече имам дялове от ОББ и Капман Макс и търся трети. TBI добър ли е или по -добре е да сложа оше малко пари в Капман?
      p.p Чакам с нетърпение да почне курса на investor.bg

Коментар

• По-добре инвестирай сам,вместо друг да инвестира вместо теб.
        Не можеш да си избиеш само комисионната.

Коментар

• ДФ на TBI

Какво е мнението ви за ДФ на TBI?
        Working...
        X