Лоши хора такива - разхилихте ме пред шефката! :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ОББ фондове въпрос ?
Collapse
X
-
Anton Chigurh
А по натам и за опций
Коментар
-
AfterDark
Re: ОББ фондове въпрос ?
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от nbacop.......2.Платинум облигазий.....
Хе-хе!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от nbacop.......2.Платинум облигазий.....
Хе-хе!
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от nbacop.......2.Платинум облигазий.....
Хе-хе!
Коментар
-
Преди човек да започне да пише, е добре да се научи да чете и да мисли, Не е много трудно да се сетиш и сам:
Взаимните финдове на ОББ включват:
1. Платинум облигации
2. Балансиран фонд
3. Премиум акции
Освен това хората са измислили интернет търсачките, ама хайде ето ти линка:
http://www.ubbam.bg
Първоначално изпратено от nbacopЗдравейте, понеже искам да инвестирам пари в ОББ и искам да ви попитам каква е разликата като инвестирам в
1.ОББ взаимни фондове
2.Платинум облигазий
3.Балансиран фонд
4.Премиум акций
Каква е разликата между всичките и каде ще ми отидат парите ако вложа в едно от тях?
Мерси предварително за помоща и извинете за въпросите понеже предполагам, че на повечето от вас ще ви се струват глупави, но аз не съм много напреднал и трябва все от някаде да се уча
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от nbacop.......2.Платинум облигазий.....
Коментар
-
AfterDark
-
Първоначално изпратено от nbacopЗдравейте, понеже искам да инвестирам пари в ОББ и искам да ви попитам каква е разликата като инвестирам в
1.ОББ взаимни фондове
2.Платинум облигазий
3.Балансиран фонд
4.Премиум акций
Каква е разликата между всичките и каде ще ми отидат парите ако вложа в едно от тях?
Мерси предварително за помоща и извинете за въпросите понеже предполагам, че на повечето от вас ще ви се струват глупави, но аз не съм много напреднал и трябва все от някаде да се уча
Коментар
-
ОББ фондове въпрос ?
Здравейте, понеже искам да инвестирам пари в ОББ и искам да ви попитам каква е разликата като инвестирам в
1.ОББ взаимни фондове
2.Платинум облигазий
3.Балансиран фонд
4.Премиум акций
Мерси предварително за помоща и извинете за въпросите понеже предполагам, че на повечето от вас ще ви се струват глупави, но аз не съм много напреднал и трябва все от някаде да се учаТагове: Отмаркиране на всички
Коментар