IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Древен документ, актуални акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде я правиш тая справка ?

Коментар

• Tц, не стана така

Това било само заявка за участие в търг, не акции. Току-що платих 20 кинта за справка, дали съм спечелил , пък ще видим...надеждата умира последна
      ----------------------------------------------------
      [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• netware5, не случайно съм му дал линк да види цената има-няма 1400 причини
        А почти всяка банка може да му ги продаде, например ОББ, Пощенска и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kavon
          netware5 кое е тъпото в моя отговор, че не разбрах?
          Ами линковете които си дал. Единият е списък на ИП-тата, който не е същият като списъка на регистрационните агенти на ЦД. А на човека такъв му трябва. Освен това, щом пита тук значи въобще не е наясно с процедурата и един гол линк към списък на ИП не му върши работа. Вторият линк пък е към профила на SLDEN, който няма нищо общо с процедурата по "осребряването" на акциите, освен да види текущата цена....

P.S. Sorry, сега видях, че все пак е стоплил от твоя отговор. Явно не е чак толкоз зле
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• netware5, 10х!

Kavon - също. Трябваха ми 5 мин. за разсъждения, но накрая все пак схванах

Селинджър - няма проблем. Сега като се замисля, в някои случаи и аз щях да се изкуша за подобен отговор :-D

Накратко - днес ме направихте щастлив, защото както се оказва, изровил съм около 1400 лв. от долапа. Продължавам да ровя...

Отново благодаря за инфото!

Коментар

• netware5 кое е тъпото в моя отговор, че не разбрах?

Коментар

• Re: Древен документ, актуални акции

Първоначално изпратено от Earthquake
                Тъпо е че пускам цяла тема за това, но нещо не успях да намеря инфо из форума...

Ровейки се тези дни из стари бумаги открих един "Отрязък на гражданина" от масовата приватизация, в който пише, че имам 28 акции на "Слънчев ден"

Понеже съм бос в БФБ, въпросът ми е, мога ли да "осребря" тази квитанция, къде и при какви условия?

Предварително ви благодаря
                Баси тъпите отговори са ти дали! Аман от отворковци - на всеки може да се случи да потърси помощ тук, бъдете малко по-любезни, КОЛЕГИ!

Значи първо трябва да получиш депозитарна разписка. Това може да го направи всеки ИП, който е и "регистрационен агент" на ЦД. В сайта на ЦД ще видиш кои са такива (щото не всички са). Най-добре е ако твоят си посредник е такъв агент. После си прехвърляш акциите при твоя си ИП (или ако още нямаш такъв - си избираш). След това му нареждаш да ти ги продаде на борсата и след 3 дни имаш паричките.

Така че накратко - отиваш при съответния ИП и му връчваш бумагата. Повече не бери грижа, останалото е негова работа, за това му плащаш Носи си личната карта!

P.S. Ако нямаш ИП и се чудиш кой да избереш, мога само да ти кажа да не ходиш в банка - мудни са! И взимат повече пари.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Re: Древен документ, актуални акции

Първоначално изпратено от Earthquake
                  Ровейки се тези дни из стари бумаги открих един "Отрязък на гражданина" от масовата приватизация, в който пише, че имам 28 акции на "Слънчев ден"
                  Трябва да издириш и другата част: "Отрязък на селянина". Иначе са невалидни. Хахаха. Тъпо. Сори :-)

Коментар

• За кой ли път се отваря такава тема ...
                    първо тук
                    http://kompanii.investor.bg/?cat=10&cid=288
                    после тук
                    http://profili.investor.bg/?cat=42

Успех!

Коментар

• Древен документ, актуални акции

Тъпо е че пускам цяла тема за това, но нещо не успях да намеря инфо из форума...

Понеже съм бос в БФБ, въпросът ми е, мога ли да "осребря" тази квитанция, къде и при какви условия?

Предварително ви благодаря
                    Working...
                    X