IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръки за инвестиране на сума в долари

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си губи времето с глупости,от които ще печели друг.
    На 16.08.07. продадох последните си долари по 1,446 лв. и веднага купих 2 броя Пътища по 19400 лв.,въпреки жената.
    Днес и тя е вече ухилена!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
      От това което прочетох за фондовете на Райфа има само един в долари, който инвестира в облигации, а мен това не ме устройва. Другите са в евро /като може и в долари - но си ги "обръщаш във валутата на фонда" и като внасяш, и като теглиш/.
      това е фонд, управляван от австрийско дружество. колегата по - долу ти казва, че Райфайзен асет мениджмънт ще пусне доларов фонд скоро (може би от септември). може би е добре да ги попиташ

Коментар

• От това което прочетох за фондовете на Райфа има само един в долари, който инвестира в облигации, а мен това не ме устройва. Другите са в евро /като може и в долари - но си ги "обръщаш във валутата на фонда" и като внасяш, и като теглиш/.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Re: Препоръки за инвестиране на сума в долари

Първоначално изпратено от cymru
          От доста време имам една сума долари - държах ги дългосрочно в банка и след две седмици съм на падеж. Идеята ми е да не ги обръщам в друга валута , а да ги инвестирам дългосрочно в някой фонд. Доста се порових в Интернет, но намерих единствено възможност на БФБ чрез Елана и разните фондове на Пионеер на Уникредит. Принципно искам да диверсифицирам портфейла си и бих ги инвестирал чрез Елана само в краен случай.
          Надявам се да получа инфо за други фондове където бих могъл да инвестирам в долари, за предпочитане с порфейли от акции от Източна Европа, Балкани, БРИК.
          Райфайзен смятат да пускат балансиран БГ фонд в $.Питай там ако искаш диверсификация.
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Препоръки за инвестиране на сума в долари

От доста време имам една сума долари - държах ги дългосрочно в банка и след две седмици съм на падеж. Идеята ми е да не ги обръщам в друга валута , а да ги инвестирам дългосрочно в някой фонд. Доста се порових в Интернет, но намерих единствено възможност на БФБ чрез Елана и разните фондове на Пионеер на Уникредит. Принципно искам да диверсифицирам портфейла си и бих ги инвестирал чрез Елана само в краен случай.
            Надявам се да получа инфо за други фондове където бих могъл да инвестирам в долари, за предпочитане с порфейли от акции от Източна Европа, Балкани, БРИК.
            Не-заслужил инвеститор
          Working...
          X