IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бонови книжки - масова приватизация

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• absfresh
    PostPosted: 21:04:28 ч. | 27.08 Post subject:
    Търся и не откривам, но продължавам.
    http://forum.investor.bg/viewtopic.p...E7%E0%F6%E8%FF

Коментар

• Търся и не откривам, но продължавам.

Коментар

• редовен въпрос, който не заслужава дори този отговор. Разтърси се в архива на форума и ще намерих всичко каквото ти трябва!
        --

Коментар

• Бонови книжки - масова приватизация

Здравейте. Не се занимавам с БФБ. Ще бъда много благодарен ако ме насочите.
          Оказа се, че родата са ми прехвърлили боновите си книжки от първата вълна на масовата приватизация. С тях съм купил и тотално забравил до една статия във вестника миналата седмица.
          50 акции. Обединен Български ПФ Доверие - София
          25 акции. ПФ Наш Дом - София
          25 акции. Кооперативен приватизационен фонд - София
          25 акции. ПФ Северкооп Гъмза - София

Имам депозитарни разписки и май че всички нужни атрибути. Струват ли нещо тези акции, предполагам че дружествата са се преструктурирали, сплитвали, сливали и т.н.

Предварително благодаря.
        Working...
        X