IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Borsalino
    Първоначално изпратено от Kiro
    BLABT, SUN , SOFBT, PLOBT, GAGBT, ZALP, LESPL, EUBG, CHIM
    Пушач!

"Пушач!" hahahahahhahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от dictator
      HDPAT ... С цена 200 и кусур пъти над счетоводната, това е едно от най-подценените дружества на БФБ.Капман нямат от него в портфейла си.Карол и Елана и те нямат!Но Капман най-нямат.А нямат, защото те балони не купуват.Тва го правят само глупавите кобоси, които издуха пазара.
      С едно мнение и стана диктатор.Баси.На второто какъв трябва да станеш?Повелител на Вселената ли?

Ха ха ха и Диктатор си имаме вече

Коментар

• гласувам за ALB!

Коментар

• Първоначално изпратено от dictator
          HDPAT ... С цена 200 и кусур пъти над счетоводната, това е едно от най-подценените дружества на БФБ.Капман нямат от него в портфейла си.Карол и Елана и те нямат!Но Капман най-нямат.А нямат, защото те балони не купуват.Тва го правят само глупавите кобоси, които издуха пазара.
          С едно мнение и стана диктатор.Баси.На второто какъв трябва да станеш?Повелител на Вселената ли?
          Life won't wait for you.

Коментар

• rano trubite otboi!

Коментар

• veche vsichko e podceneno

Коментар

• Първоначално изпратено от dictator
                ти за холдинзи и консолидиран отчет чувал ли си?!
                вземи се пообразовай малко като си решил да се навърташ тука
                а и новини чети. особено оназ за новите десетки милиони към счетоводната стойност. ако това ти е болката де

Коментар

• na dne6nite niva ve4e dosta drujestva sa podceneni.

Коментар

• На днешните нива - М+С... :-):-):-):-):-)
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• BLABT и GHVMP ама слаба ликвидност и при двете.

Не е препоръка за покупка или продажба.Притежавам акции от споменатите дружества.

Коментар

• HDPAT ... С цена 200 и кусур пъти над счетоводната, това е едно от най-подценените дружества на БФБ.Капман нямат от него в портфейла си.Карол и Елана и те нямат!Но Капман най-нямат.А нямат, защото те балони не купуват.Тва го правят само глупавите кобоси, които издуха пазара.

Коментар

• Да ,сайта е Инвестор.бг,рубрика Обучение.Ама някои ги мързи и там да прочетат ,а искат всичко наготово.Та за това ми беше мисълта

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            BLABT, SUN , SOFBT, PLOBT, GAGBT, ZALP, LESPL, EUBG, CHIM
                            Пушач!

Коментар

• Първоначално изпратено от besen
                              Първоначално изпратено от just a trader
                              Първоначално изпратено от ivan61
                              Първоначално изпратено от besen
                              Към по-знаещите!!!!!
                              Подскажете някои перспективни акции на новаците!!!! Много ще сме Ви благодарни!
                              Леле,колко си нахален.Тръгнал с Кобос и "Хайде направете ми парички".Имаш ли глава на раменете?

Бъди по-толерантен бе клепар. Насила никой не ти иска съветите, пък и хора като теб са така ограничени, че едва ли имат елементарни познания.
                              pi4, "ivan61"

kum tipove s podobni izqvleniq i zapitvania vuv foruma, a i vuobshte navsqkude, ne moje i nqma da ima nikoga tolerantnost!

vseki sam da se opravq v jivota! gotovanci i "giumedjii" nqmat mqsto sred misleshtite!
                              Благодаря,че ме подкрепи.Така е,нищо не знаещ но с пари,току що сдобил се с Кобос и хайде,кажете ми!Тук всеки работи с ума си.Поне аз няма да дам препоръка на такъв какво да купи.Да почете и да се научи,както аз се учих от някои мои грешки.
                              01.11.2007 08:30 Избягвайте "стадното" инвестиране
                              23.10.2007 14:00 Три вечни инвестиционни принципа на Бенджамин Греъм
                              19.10.2007 08:02 Евтините акции, често неправилно, са предпочитани от инвеститорите
                              18.10.2007 08:00 Хеджирането - все по-честа практика за инвеститорите
                              17.10.2007 12:15 Има ли смисъл от дневната търговия?
                              06.10.2007 08:01 Кои са движещите пазара сили?
                              04.10.2007 15:07 Що за играч сте – трейдър или инвеститор?
                              02.10.2007 15:37 Използване на опционната стратегия "покрит кол"
                              02.10.2007 07:00 Да не играете срещу пазара е едно от основните правила за инвеститорите
                              01.10.2007 09:26 Как да се справяме с агресивните клиенти?
                              26.09.2007 07:00 Стабилните акции носят по-висока доходност от високо-волатилните
                              24.09.2007 11:57 Четири съвета за жените инвеститори
                              21.09.2007 07:00 Защо фонд мениджърите рискуват твърде много?
                              18.09.2007 11:30 Съотношението цена-печалба - перлата сред финансовите показатели
                              12.09.2007 14:00 Колко различни акции да притежавам?
                              06.09.2007 09:08 Осем начина да дресирате мисленето си
                              02.09.2007 07:35 Пет тайни за успех на финансовите пазари
                              01.09.2007 08:30 Да бягаме ли от корекция?
                              29.08.2007 06:54 Съветите за инвестиране на "Великите умове"
                              28.08.2007 06:55 Още една причина за очакван спад в акциите на дадена компания
                              още...
                              saita e : profit.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от just a trader
                                Първоначално изпратено от besen
                                Към по-знаещите!!!!!
                                Подскажете някои перспективни акции на новаците!!!! Много ще сме Ви благодарни!
                                Леле,колко си нахален.Тръгнал с Кобос и "Хайде направете ми парички".Имаш ли глава на раменете?

Бъди по-толерантен бе клепар. Насила никой не ти иска съветите, пък и хора като теб са така ограничени, че едва ли имат елементарни познания.
                                pi4, "ivan61"

kum tipove s podobni izqvleniq i zapitvania vuv foruma, a i vuobshte navsqkude, ne moje i nqma da ima nikoga tolerantnost!

vseki sam da se opravq v jivota! gotovanci i "giumedjii" nqmat mqsto sred misleshtite!
                                Благодаря,че ме подкрепи.Така е,нищо не знаещ но с пари,току що сдобил се с Кобос и хайде,кажете ми!Тук всеки работи с ума си.Поне аз няма да дам препоръка на такъв какво да купи.Да почете и да се научи,както аз се учих от някои мои грешки.

Коментар

Working...
                                X