If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
HDPAT ... С цена 200 и кусур пъти над счетоводната, това е едно от най-подценените дружества на БФБ.Капман нямат от него в портфейла си.Карол и Елана и те нямат!Но Капман най-нямат.А нямат, защото те балони не купуват.Тва го правят само глупавите кобоси, които издуха пазара.
С едно мнение и стана диктатор.Баси.На второто какъв трябва да станеш?Повелител на Вселената ли?
HDPAT ... С цена 200 и кусур пъти над счетоводната, това е едно от най-подценените дружества на БФБ.Капман нямат от него в портфейла си.Карол и Елана и те нямат!Но Капман най-нямат.А нямат, защото те балони не купуват.Тва го правят само глупавите кобоси, които издуха пазара.
С едно мнение и стана диктатор.Баси.На второто какъв трябва да станеш?Повелител на Вселената ли?
ти за холдинзи и консолидиран отчет чувал ли си?!
вземи се пообразовай малко като си решил да се навърташ тука
а и новини чети. особено оназ за новите десетки милиони към счетоводната стойност. ако това ти е болката де
Коментар
besen
Да ,сайта е Инвестор.бг,рубрика Обучение.Ама някои ги мързи и там да прочетат ,а искат всичко наготово.Та за това ми беше мисълта
Към по-знаещите!!!!!
Подскажете някои перспективни акции на новаците!!!! Много ще сме Ви благодарни!
Леле,колко си нахален.Тръгнал с Кобос и "Хайде направете ми парички".Имаш ли глава на раменете?
Бъди по-толерантен бе клепар. Насила никой не ти иска съветите, пък и хора като теб са така ограничени, че едва ли имат елементарни познания.
pi4, "ivan61"
kum tipove s podobni izqvleniq i zapitvania vuv foruma, a i vuobshte navsqkude, ne moje i nqma da ima nikoga tolerantnost!
vseki sam da se opravq v jivota! gotovanci i "giumedjii" nqmat mqsto sred misleshtite!
Благодаря,че ме подкрепи.Така е,нищо не знаещ но с пари,току що сдобил се с Кобос и хайде,кажете ми!Тук всеки работи с ума си.Поне аз няма да дам препоръка на такъв какво да купи.Да почете и да се научи,както аз се учих от някои мои грешки.
01.11.2007 08:30 Избягвайте "стадното" инвестиране
23.10.2007 14:00 Три вечни инвестиционни принципа на Бенджамин Греъм
19.10.2007 08:02 Евтините акции, често неправилно, са предпочитани от инвеститорите
18.10.2007 08:00 Хеджирането - все по-честа практика за инвеститорите
17.10.2007 12:15 Има ли смисъл от дневната търговия?
06.10.2007 08:01 Кои са движещите пазара сили?
04.10.2007 15:07 Що за играч сте – трейдър или инвеститор?
02.10.2007 15:37 Използване на опционната стратегия "покрит кол"
02.10.2007 07:00 Да не играете срещу пазара е едно от основните правила за инвеститорите
01.10.2007 09:26 Как да се справяме с агресивните клиенти?
26.09.2007 07:00 Стабилните акции носят по-висока доходност от високо-волатилните
24.09.2007 11:57 Четири съвета за жените инвеститори
21.09.2007 07:00 Защо фонд мениджърите рискуват твърде много?
18.09.2007 11:30 Съотношението цена-печалба - перлата сред финансовите показатели
12.09.2007 14:00 Колко различни акции да притежавам?
06.09.2007 09:08 Осем начина да дресирате мисленето си
02.09.2007 07:35 Пет тайни за успех на финансовите пазари
01.09.2007 08:30 Да бягаме ли от корекция?
29.08.2007 06:54 Съветите за инвестиране на "Великите умове"
28.08.2007 06:55 Още една причина за очакван спад в акциите на дадена компания
още...
saita e : profit.bg
Коментар
besen
Първоначално изпратено от just a trader
Първоначално изпратено от ivan61
Първоначално изпратено от besen
Първоначално изпратено от ivan61
Към по-знаещите!!!!!
Подскажете някои перспективни акции на новаците!!!! Много ще сме Ви благодарни!
Леле,колко си нахален.Тръгнал с Кобос и "Хайде направете ми парички".Имаш ли глава на раменете?
Бъди по-толерантен бе клепар. Насила никой не ти иска съветите, пък и хора като теб са така ограничени, че едва ли имат елементарни познания.
pi4, "ivan61"
kum tipove s podobni izqvleniq i zapitvania vuv foruma, a i vuobshte navsqkude, ne moje i nqma da ima nikoga tolerantnost!
vseki sam da se opravq v jivota! gotovanci i "giumedjii" nqmat mqsto sred misleshtite!
Благодаря,че ме подкрепи.Така е,нищо не знаещ но с пари,току що сдобил се с Кобос и хайде,кажете ми!Тук всеки работи с ума си.Поне аз няма да дам препоръка на такъв какво да купи.Да почете и да се научи,както аз се учих от някои мои грешки.
Коментар