IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подценени дружества на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GALBA

Куре, мразиш тази Фарма сякаш ти е тъща(дано пукне ,нищо, че няма да ми остави наследство):-) Опита ли да проследиш поведението на "тъща ти "през всичките години и особено при корекция?:-)Не ми казвай ,че нямаш акции,знам ,че нямаш!
    Не мразя SPHARM, просто репликирам че е страшно надценена - както си личи и от показателите. И какво точно трябваше да наблюдавам по време на корекцията?
    __________________________________________________ __
    Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор
      Първоначално изпратено от voda
      SFARM

Haha, edno ot nai-nadcenenite drujestva na BFB - 3x oborota za 2008, 18x EBITDA za 2008. Tova mu e cenata sega prez 2007!!!! Oshte daje ne sme stignali 2008. Po parametri za 2007 e v nebesata.
      Куре, мразиш тази Фарма сякаш ти е тъща(дано пукне ,нищо, че няма да ми остави наследство):-) Опита ли да проследиш поведението на "тъща ти "през всичките години и особено при корекция?:-)Не ми казвай ,че нямаш акции,знам ,че нямаш!

Коментар

• истината е една - СЕРДИКОМ

и нека който тръгне да възразява, първо да види за какво става въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
          SFARM

Haha, edno ot nai-nadcenenite drujestva na BFB - 3x oborota za 2008, 18x EBITDA za 2008. Tova mu e cenata sega prez 2007!!!! Oshte daje ne sme stignali 2008. Po parametri za 2007 e v nebesata.
          __________________________________________________ __
          Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
            Айде пак ще стане актуална тази тема с подценените дружества на борсата. Докато през септември и октомври се чудехме как да открием подценено дружество, то сега останаха само няколко надценени.
            +1

Коментар

• Айде пак ще стане актуална тази тема с подценените дружества на борсата. Докато през септември и октомври се чудехме как да открием подценено дружество, то сега останаха само няколко надценени.

Коментар

• EURINS na 16 si e napravo pove4e ot promociq

Коментар

• Брей, колко глупости прочетох до тук .....
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• спрете се бе хора, вие изредихте цялата борса.....ми то надценени има ли
                    а най-подценено е MOST с 53 000 печалба и няколкостотин P/E
                    по-подценено от него няма. Дано да не купуват повече плочки за метрото, че да видим печалба догодина или да внасят евтини от китай

Коментар

• SFARM

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                        Отдавна не съм писал в тази тема,но нека и аз дам своя скромен принос.
                        Разбира се, EUBG.
                        Ако някой се чуди защо смятам,че подценено дружество,то нека разгледа какво съм писал в темата за Еврохолд,че ако взема да пиша тук,ще трябва да пиша часове наред

EUBG
                        CHIM
                        GAS
                        KAO
                        POLIM
                        HSOF
                        SFARM
                        CORP
                        DOVUHL
                        .....
                        ne e neobhodimo da se argumentiram!!!

Коментар

• FIB
                          METIZ
                          ODES
                          SFI
                          TOPL

Коментар

• ATERA i FPP.

Коментар

• EUBG - Много добри новини напоследък, които не намериха никакво отражение в цената, а и холдингът е много агресивен и добре е затворил кръга от дейности, които извършва

TOPL - Едва ли има дружество с такова ниско P/S (по-ниско от 1), стабилно, а и ако прословутата прогноза за годишната печалба се сбъдне, текущата цена ще излезе супер подценена

HIKA - Може би холдингът с най-ниското P/E и съм убеден, че с тези покупки от определен ИП последните 2-3 месеца, тепърва ще има много интересни новини тук

FIB - За мен лично най-добрата банка на нашата борса. А и неведнъж съм казвал, че влизането й в SOFIX е просто въпрос на време

Хайде ще спра дотук, макар че имам още 2-3 наум

Не е препоръка...

Коментар

• KAO
                                PETHL

Коментар

Working...
                                X