IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: for Кака Дечка

Първоначално изпратено от lglpb
    како дечке купи си акции в капман,за да коментираш и във форума на капман,че е много заспал.за втори път те моля!ако ли не ще ме принудиш да ти подаря!
    Кака има и там, но нека и други се изявят.
    Лек ден на всички.
    П.П. Някой гледал ли е снощи по някакъв си Евроком където към десет, десет и нещо от Варчев правели обзор и вчера казали нещо ...

Коментар

• for Кака Дечка

како дечке купи си акции в капман,за да коментираш и във форума на капман,че е много заспал.за втори път те моля!ако ли не ще ме принудиш да ти подаря!

Коментар

• mi pone utre shte sa dosta nagore, ili ako padne borsata shte padnat mnogo malko

Коментар

• Първоначално изпратено от Viper
          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
          Първоначално изпратено от ОК
          Отговора може би е в обема. При такъв оборот на БФБ нищо чудно повечето акции да са ги смятали по средната между най-добра оферта купува и среднопретеглена.
          а представяш ли си да са изманипулирали НСА щот имат много изкупувания :shock:
          Смятането на стойността, става по средно претеглена, както се смятат индексите и както си смятат НСА всички фондове, а нямат и изкупувания последнте дни, което се вижда от ежедневните справки!
          Става по среднопретеглена ако изтъргуваният обем е поне 0.02% от обема на емисията. Иначе се взема средната между бест бид и среднопретеглената за деня. Не можеш да знаеш дали имат обратни днес, тъй като това ще видим в утрешната справка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
            Първоначално изпратено от ОК
            Отговора може би е в обема. При такъв оборот на БФБ нищо чудно повечето акции да са ги смятали по средната между най-добра оферта купува и среднопретеглена.
            Смятането на стойността, става по средно претеглена, както се смятат индексите и както си смятат НСА всички фондове, а нямат и изкупувания последнте дни, което се вижда от ежедневните справки!
            Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

Коментар

• Отговора може би е в обема. При такъв оборот на БФБ нищо чудно повечето акции да са ги смятали по средната между най-добра оферта купува и среднопретеглена.

Коментар

• Този спад ми е малко мистичен, след като почити всички сериозни позиции са на "+" и при това не малко .....
                  Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
                    Работа ...
                    Назад с 0.06 %.
                    Хайде тръгвай ...
                    )) Kako Zdraveeeeeeeeeeei ))
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Първоначално изпратено от atwi
                      Еййййй, вие вече сте зависими от Кака Дечка! Не може ли да видите в сайта на Юга и да си ги сметнете? Не че аз го правя и не че е лошо да си зависим от кака Нямам акции в нея и не ме разбирайте криво
                      Психо, да си свършил работа в 16... Ще прокопса тази държава с такива трудещи се. Освен ако не започваш в 6...
                      Друже, не си прави труда да риташ твърде! Репорта на Дечка е ритуал, нямащ почти нищо общо с пазарната цена към дадения момент! Ритуал, който притежаващите акции го разбират - Дечка е талисмана и прочие магии за благодат!
                      А да те осведомя по другата тема -> в Западна Европа работната седмица е 35 часа съпоставена с 45-50+ наши, дори се борят за 30-часова работна седмица! Продуктивност е ключовата дума! Ти днес като си висял 10 часа в офиса свърши ли работа за 10 часа? Ай!
                      Разбрах! Ключовата дума я проповядвам под път и над път, дано повече хора са като теб. И за ритуала подозирах Със здраве!
                      ПП А 10-те часа не съм висял и не само в офиса - като резултат позна: не свърших работа за 10, а за 15 часа и продължавам. Ако искаме някога да настигнем онези, трябва и да работим повече, и по-продуктивни да сме. Препоръка е

Коментар

• Работа ...
                        Назад с 0.06 %.
                        Хайде тръгвай ...

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
                          Еййййй, вие вече сте зависими от Кака Дечка! Не може ли да видите в сайта на Юга и да си ги сметнете? Не че аз го правя и не че е лошо да си зависим от кака Нямам акции в нея и не ме разбирайте криво
                          Психо, да си свършил работа в 16... Ще прокопса тази държава с такива трудещи се. Освен ако не започваш в 6...
                          Друже, не си прави труда да риташ твърде! Репорта на Дечка е ритуал, нямащ почти нищо общо с пазарната цена към дадения момент! Ритуал, който притежаващите акции го разбират - Дечка е талисмана и прочие магии за благодат!
                          А да те осведомя по другата тема -> в Западна Европа работната седмица е 35 часа съпоставена с 45-50+ наши, дори се борят за 30-часова работна седмица! Продуктивност е ключовата дума! Ти днес като си висял 10 часа в офиса свърши ли работа за 10 часа? Ай!
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Еййййй, вие вече сте зависими от Кака Дечка! Не може ли да видите в сайта на Юга и да си ги сметнете? Не че аз го правя и не че е лошо да си зависим от кака Нямам акции в нея и не ме разбирайте криво

Коментар

• Дечко мари, къде се затри - само заради тебе вися още в офиса:-)
                              Кажи мосю Тонев какви ги днес сътвори!
                              А като гледкам едногодишните сравнения измежду фондовете, то Юг-а се представя доста очарователно :-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Aйдее ... тоз с платения медия мониторинг пак започна

Коментар

Working...
                                X