Първоначално изпратено от franky4fingers
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от baixinhoПървоначално изпратено от franky4fingersDam, blagodaria za zabelejkata.... Anton Domozetski.
PS
baixinho, po-dobre si zamulchi, otkolkoto da pishesh porednata glupost.
Ти си уважаван в този форум, не ме карай да си развалям мнението за теб. Аз може да съм нов и да не разбирам много-много от БФБ и пазарите, но пък познавам хора тук-там, а и работата ми е такава - да си говоря с тях ...NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersDam, blagodaria za zabelejkata.... Anton Domozetski.
PS
baixinho, po-dobre si zamulchi, otkolkoto da pishesh porednata glupost.
Ти си уважаван в този форум, не ме карай да си развалям мнението за теб. Аз може да съм нов и да не разбирам много-много от БФБ и пазарите, но пък познавам хора тук-там, а и работата ми е такава - да си говоря с тях ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicbaixinho, по-упорит си в истината дори от Ганди:-)
Ай, излпюй камъчето ! :-)
Имам чувството, че това е най-добре пазената "тайна" на Капман. Говорил съм с няколко човека от там и само знам, кои не са, но не и кои са мениджърите.
Не фигурират в проспектите, не фигурират на сайта им, не фигурират и в мас-медиите. Може да се опитват да ги опазят от "външен натиск" и затова да не изнасят инфо коит са. Също така може и да имат екип от 3-4 човека, които да работят по 2та фонда, като мениджъри ...
Като/ако разбера неща по темата ще пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NiaПървоначално изпратено от franky4fingersNia, Niki Jalumov ne e portfolio manager-a na CapmanMax.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски гласМнооого се надявам това да не стане, защото когато погледнах преди време какви образи са в УС, вкл. и лелката в Сф офиса се отчаях.NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Колеги , да знаете докато Гено Тонев управлява парите на фонда ,нямате основание да се страхувате за парите си.Виж ако той напусне....това е друга работа .Засега не се очертава такъв момент.Той е един от най-добрите професионалисти в България,и на всеки който му се обади обръща внимание ,е не по време на сесия ,разбира се.Аз лично го познавам и съм доволен от неговото мнение.На борсата съвети няма защото съветите са обвързани и никой не е господ да предвиди на сто процента.
Коментар
Коментар