IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от franky4fingers
    Nqma smisul da sporim.
    Няма, съгласен съм. Всеки сам си решава на какво да вярва ... нали така е и на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от baixinho
      Първоначално изпратено от franky4fingers
      Dam, blagodaria za zabelejkata.... Anton Domozetski.
      Nia, tocno toi e portfolio manager-a.

PS
      baixinho, po-dobre si zamulchi, otkolkoto da pishesh porednata glupost.
      Франки, Антон не се занимава с портфолио мениджмънт откакто е CEO. Знам го, защото самият той ми го каза преди 2 месеца.

Ти си уважаван в този форум, не ме карай да си развалям мнението за теб. Аз може да съм нов и да не разбирам много-много от БФБ и пазарите, но пък познавам хора тук-там, а и работата ми е такава - да си говоря с тях ...
      Olele maikooo...tokushto pitah edin priatel ot Capman za confirm, Anton si e PMa. Aide stiga ve4e nacakvane koi-kogo poznava, che tva e nai-selskoto vuzmojno povedenie, a franky si teji na miastoto i dumata, zatva ne se napuvai kato ne si prav.
      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Nqma smisul da sporim.

Коментар

PS
          Франки, Антон не се занимава с портфолио мениджмънт откакто е CEO. Знам го, защото самият той ми го каза преди 2 месеца.

Ти си уважаван в този форум, не ме карай да си развалям мнението за теб. Аз може да съм нов и да не разбирам много-много от БФБ и пазарите, но пък познавам хора тук-там, а и работата ми е такава - да си говоря с тях ...

Коментар

• Dam, blagodaria za zabelejkata.... Anton Domozetski.

PS

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              baixinho, по-упорит си в истината дори от Ганди:-)
              Ай, излпюй камъчето ! :-)
              Проблемът е, че и аз не знам кой(кои) точно им управляват фондовете

Имам чувството, че това е най-добре пазената "тайна" на Капман. Говорил съм с няколко човека от там и само знам, кои не са, но не и кои са мениджърите.

Не фигурират в проспектите, не фигурират на сайта им, не фигурират и в мас-медиите. Може да се опитват да ги опазят от "външен натиск" и затова да не изнасят инфо коит са. Също така може и да имат екип от 3-4 човека, които да работят по 2та фонда, като мениджъри ...

Като/ако разбера неща по темата ще пиша.

Коментар

• baixinho, по-упорит си в истината дори от Ганди:-)
                Ай, излпюй камъчето ! :-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                  Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Nia, Niki Jalumov ne e portfolio manager-a na CapmanMax.
                  Ниа, пак греда ... не е и Антон Домозетски . Той от средата на лятото вече е CEO и не се занимава с управлението на фондове

Коментар

• zabelqzvqm 4e otnovo golemite(fondove) ne kupuvat,tzenite li sa im visoki,po niski li 4akat ili im tribvat pari za ne6to drugo.Vie kak mislite.

Коментар

Nia, Niki Jalumov ne e portfolio manager-a na CapmanMax.

Коментар

• Nia, Niki Jalumov ne e portfolio manager-a na CapmanMax.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                          Мнооого се надявам това да не стане, защото когато погледнах преди време какви образи са в УС, вкл. и лелката в Сф офиса се отчаях.
                          Eee goliama rabota...v kraina smetka vseki fond se upravliava ot individualni pro-ta, koito predstavliat. Imenata Capman i Jug nishto ne predstavliavat bez Niki Jalumov i Geno Tonev...napusnat li cialoto upravlenie shte e nadolu i togava vseki si izbira dali da ostane s drugite brokeri (koito moje i da sa po-dobri ot goreposochenite) ili da si nameri nov posrednik. Vse pak rezultatite i cifrichkite s + otpred, na koito vsichki se kefim se duljat na individualnostta na brokerite, a ne na imeto na instituciata, v koiato rabotiat.

Коментар

• Мнооого се надявам това да не стане, защото когато погледнах преди време какви образи са в УС, вкл. и лелката в Сф офиса се отчаях.

Коментар

• Колеги , да знаете докато Гено Тонев управлява парите на фонда ,нямате основание да се страхувате за парите си.Виж ако той напусне....това е друга работа .Засега не се очертава такъв момент.Той е един от най-добрите професионалисти в България,и на всеки който му се обади обръща внимание ,е не по време на сесия ,разбира се.Аз лично го познавам и съм доволен от неговото мнение.На борсата съвети няма защото съветите са обвързани и никой не е господ да предвиди на сто процента.

Коментар

• Днес 2,72%.Браво!
                                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Working...
                                X