IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    предполагам че точно него имаме предвид у 3 лице ли е или 4то-5то незнам, за мене е сложно да ги броя изобщо са много лицата
    Nego go liubime, nego...ama znai li se taz liubov ga li sha iztrai
    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• предполагам че точно него имаме предвид у 3 лице ли е или 4то-5то незнам, за мене е сложно да ги броя изобщо за мене са много лицата.. /и все убави.. /

Коментар

[любимия на Nia и Кака Дечка фонд
        Някак в трето лице говорите за Юг Маркет, като че ли не за него иде реч... Това ли е любимия фонд или имате напредвид друг някой?
        We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• мислех си още, че единственото положение, в което фондовете са в по-добра позиция е като вчерашното. моментен срив, кратка паника, разпродажби, а те имат ресурса да напазаруват евтино, да подпрат пазара, имат и нервите да го направят. очевидно дори и в тази ситуация този фонд не е успял да се възползва!
          убаво си си го мислел, тва у началото ама нещо може да се бъркаш у по-нататъшните сентенции щото спекулантчета разни /да не казвам като кой , дето продават съвсем на високо/ вчера продаваха примерно Хима и на 14 лв /ей че високо/ а май г-н Тонев купи едно 1000 бр на 14 лв., така профилактично само колкото да не е на загуба примерно та не знам кой от какво не се възполвал, ама ако немаш усета към колективната игра може и да не я играеш, играеш на кобос и туй-то нема лошо а и съдбата убича смелите ...
          междувпрочем къде са тея 7% на бгтр30 не разбрах вчера бгтр30 затвори на 1040, днес е на 1082 което прави .... /само не и 7%/ сравним % с любимия на Nia и Кака Дечка фонд /без да сметаме евентуалните промени на ХДП по разбираеми причини щото ./
          Ния, ние сме номер едно, нема да се плашиш
          абсолютно Како Дечке, номер 1 отвсекъде !

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
            Първоначално изпратено от Слънчев вятър
            Nia, споко, не сте се изложили, много е добре даже прогнозата - само на на 1% грешка спрямо долната ви граница /5-10 беше интервала /
            аз обичам да закръглям на цяло число, направо съм познала тъй да се каже ;-)
            Ния, ние сме номер едно, нема да се плашиш :-)
            Koeto si e, si e.... niama kakvo da govorim....

A na mareq samo moga da kaja....uspeh

Коментар

Nia, споко, не сте се изложили, много е добре даже прогнозата - само на на 1% грешка спрямо долната ви граница /5-10 беше интервала /
              аз обичам да закръглям на цяло число, направо съм познала тъй да се каже ;-)
              Ния, ние сме номер едно, нема да се плашиш :-)

Коментар

• опа и още нещо, малко по-сериозно

ясно е, че в периоди на спокойствие и равномерен растеж, има по-големи възможности за индивидуалните инвеститори да печелят. слаболиквидни позиции, гъвкавост при влизане и излизане, репо и тн.. тогава фондовете е нормално да растат с темпове, които са 50-60-70% от ръста на индексите...

мислех си още, че единственото положение, в което фондовете са в по-добра позиция е като вчерашното. моментен срив, кратка паника, разпродажби, а те имат ресурса да напазаруват евтино, да подпрат пазара, имат и нервите да го направят. очевидно дори и в тази ситуация този фонд не е успял да се възползва!

Коментар

• мда става
                  само не знам за какви толкова услилия става въпрос
                  аз понеже съм начинаещ, не знаех за индексен фонд на БФБ
                  цъкам си сам
                  предпочитам да мога да купувам ниско и да продавам високо
                  нещо което май от този фонд не могат
                  не казвам, че съм добър, рядко уцелвам
                  смятах, че момчетата от фонда са с по-здрави нерви и уцелват поне "50 на 50"
                  забавлявайте се!

Коментар

• Първоначално изпратено от mareq

както казваше един познат, най-добре си направете един портфейл, огледален на бгтр30 и живейте щастливо.
                    хихихи

хихихи
                    Ами май можеш да си докараш щастлив живот и просто като си вкараш парите в индексен фонд, а? Толкова много усиля за един портфейл.........огледален
                    хахахаха

Коментар

• БГТР30 се качиха 7% от дъното, като 4% само днес... аз ли не разбирам нещо, или вие сте просто празнично настроени, та се радвате на доходност под половината от тази стойност? този фонд да не би да държи 50% от парите си кеш? а дано, че скоро да очакваме да ги вложи!

както казваше един познат, най-добре си направете един портфейл, огледален на бгтр30 и живейте щастливо.

Коментар

• povishenieto e normalno ,horata spestiha vchera malko ot namalqvaneto i za tova dnes spestqvat malko ot vdiganeto, OBB v4era padna s 2,5 % a dnes se vdigna s malko poveche .Taka sedqt neshtata

Коментар

• Споко бе хора!

Днес не се търгува ХДПАТ и си смята предполагам по средно дневна от вчера. Пък и въпреки възстановяването, средните за деня не могат да навксат за момента. Утре ще си проличи по-ясно.

Коментар

• Nia, споко, не сте се изложили, много е добре даже прогнозата - само на на 1% грешка спрямо долната ви граница /5-10 беше интервала /

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes
                              4.95 ст:-(
                              Propadnaha zalozite....+1,9%

Kako, dnes izlojihme li se samo iskam da znam???

Коментар

• 4.95 ст:-(
                                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Working...
                                X