Първоначално изпратено от Слънчев вятър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
мислех си още, че единственото положение, в което фондовете са в по-добра позиция е като вчерашното. моментен срив, кратка паника, разпродажби, а те имат ресурса да напазаруват евтино, да подпрат пазара, имат и нервите да го направят. очевидно дори и в тази ситуация този фонд не е успял да се възползва!
междувпрочем къде са тея 7% на бгтр30 не разбрах вчера бгтр30 затвори на 1040, днес е на 1082 което прави .... /само не и 7%/ сравним % с любимия на Nia и Кака Дечка фонд /без да сметаме евентуалните промени на ХДП по разбираеми причини щото ./
Ния, ние сме номер едно, нема да се плашиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от Слънчев вятърNia, споко, не сте се изложили, много е добре даже прогнозата - само на на 1% грешка спрямо долната ви граница /5-10 беше интервала /
Ния, ние сме номер едно, нема да се плашиш :-)
A na mareq samo moga da kaja....uspehNIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърNia, споко, не сте се изложили, много е добре даже прогнозата - само на на 1% грешка спрямо долната ви граница /5-10 беше интервала /
Ния, ние сме номер едно, нема да се плашиш :-)
Коментар
-
опа и още нещо, малко по-сериозно
ясно е, че в периоди на спокойствие и равномерен растеж, има по-големи възможности за индивидуалните инвеститори да печелят. слаболиквидни позиции, гъвкавост при влизане и излизане, репо и тн.. тогава фондовете е нормално да растат с темпове, които са 50-60-70% от ръста на индексите...
мислех си още, че единственото положение, в което фондовете са в по-добра позиция е като вчерашното. моментен срив, кратка паника, разпродажби, а те имат ресурса да напазаруват евтино, да подпрат пазара, имат и нервите да го направят. очевидно дори и в тази ситуация този фонд не е успял да се възползва!
Коментар
-
мда става
само не знам за какви толкова услилия става въпрос
аз понеже съм начинаещ, не знаех за индексен фонд на БФБ
цъкам си сам
предпочитам да мога да купувам ниско и да продавам високо
нещо което май от този фонд не могат
не казвам, че съм добър, рядко уцелвам
смятах, че момчетата от фонда са с по-здрави нерви и уцелват поне "50 на 50"
забавлявайте се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mareq
както казваше един познат, най-добре си направете един портфейл, огледален на бгтр30 и живейте щастливо.
хихихи
Ами май можеш да си докараш щастлив живот и просто като си вкараш парите в индексен фонд, а? Толкова много усиля за един портфейл.........огледален
хахахаха
Коментар
-
БГТР30 се качиха 7% от дъното, като 4% само днес... аз ли не разбирам нещо, или вие сте просто празнично настроени, та се радвате на доходност под половината от тази стойност? този фонд да не би да държи 50% от парите си кеш? а дано, че скоро да очакваме да ги вложи!
както казваше един познат, най-добре си направете един портфейл, огледален на бгтр30 и живейте щастливо.
Коментар
Коментар