Днес го виждам към 2.25-2.75 % нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от mar1oнямаш си представа колко се надявам да си права
Прав, може би :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПак ще повторя - костюмче от Андрюс - 2 стотачки,
билети за театър - тридесет кинта,
да паднем днес само с 1.27 % - безценно!
Настощото не представлява препоръка за продажбо-покупка на ЦК или дялове от взаимни фондове!
Коментар
-
разправя, че пари се губят - пари се печелят,
очакват много силно да им разрешат да си пуснат балансирания фонд и очакват нискорисковия и такива неща. Признава си, че не само той е "виновен" за големия ръст 2007, а и че борсата му е помогнала,
не вярва в нумерулогия и такива неща.
айде спорна ...
П.П. Предлагам да променят работното време на борсата - да стане до 11 часа, защото след това хората изперкват ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Кака ДечкаДобро утро Ниа,
ти може би си във Варна,
има интервю с нашето момче в "Пари".
Лек ден на всички, довечера ще смятаме!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Кака ДечкаДобро утро Ниа,
ти може би си във Варна,
има интервю с нашето момче в "Пари".
Лек ден на всички, довечера ще смятаме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margaritkaПървоначално изпратено от psycoholicкака дечка има Ексела, тя е нашия Минчо Празников!
кажи бе, Стамате, днес ще обичаме ли Гено или напротив? :-)
Да си имаме уважението!!!! Не знам за другите, ама аз Гено си го обичам дори като сме на минус. Щото после знае много добре как да прави от минуси плюсове.
Абе , верно ли от два минуса правил един плюс , защото съм чувал , че за един минус трябват два плюса ???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар СимеонПървоначално изпратено от Цар СимеонПървоначално изпратено от Кака ДечкаПървоначално изпратено от ivan61Дали ще върнем поне вчерашния минус?
Коментар
Коментар