IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Кака Дечка
    Днес - назад с 0.6 %,
    седмицата - назад с 0.92 %,
    месеца - напред с 6.19 %, най-добрия месец от последните седем.

Кака Ви желая приятна почивка и успех на инвестиралите.
    Това е последния пост по темата, същият ще бъде завършен подобаващо - Аве, къде е Здравко?
    Защо последният? Ето че не е

Коментар

• Днес - назад с 0.6 %,
      седмицата - назад с 0.92 %,
      месеца - напред с 6.19 %, най-добрия месец от последните седем.

Кака Ви желая приятна почивка и успех на инвестиралите.
      Това е последния пост по темата, същият ще бъде завършен подобаващо - Аве, къде е Здравко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
        Първоначално изпратено от Viper
        Кой играч на бфб не е комарджия , днес може и да поодстъпим леко
        еее, аз не възприемам борсата точно като комар ... нали затова има разни анализи и прочие нАучни подходи ...

иначе дълги години съм залагал на спортни мероприятия, но вече 2 години стоя настрана и ми е далеч по-добре
        Боримечка, да живее нАучния подход също свободата на словото, вива ла Франс ах, да, да не забравяме и жените и комара и аз обичам спортивното залагане, но само за да си о'пражнявам монтекарлото и вече 2 пъти удрям жакпотчето, на системи "халейфакс" от 0,8 до 6,40 лв, но и никога не превишавам горната граница и не съм валат изобщо как вика и попа - "Слънцето свети ли без пари - свети, земята върти ли се без пари - върти се и още как даже се върти , така че живота си е печалба по рождение"
        а кажи сега как да не го обичаме нашия поп
        сори за спама, ама от вътре ми идеше днеска , ще гледам да не се обаждам една седмица занапред

Коментар

• Първоначално изпратено от Viper
          еее, аз не възприемам борсата точно като комар ... нали затова има разни анализи и прочие нАучни подходи ...

иначе дълги години съм залагал на спортни мероприятия, но вече 2 години стоя настрана и ми е далеч по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Viper
            комара не требва да се оплюва, щото кой не поиграл комарджийската, той не се сетил да се хване с дебелите книги на комара требва да се гледа като на най-бързия път към доброволното зачитане на големите книги
            освен това Бернули как е измислил закона за големите числа, естествено като е позагубвал сегиз-тогиз некоя надница на комар /лично предположение /

Коментар

• Кой играч на бфб не е комарджия , днес може и да поодстъпим леко
              Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                привет на югмаркетмаксаджиите, най-яките инвеститори,
                как върви, ще късаме ли синджира ?
                те освен, че са най-яките инвеститори, са и най-големите комарджии --- в темата гледам само некви облози се правят - ше падне, ш`се изстреля ли, с колко ...

лудница

Коментар

• привет на югмаркетмаксаджиите, най-яките инвеститори,
                  как върви, ще късаме ли синджира ?

Коментар

• Хахаха ... Добре че съм се научил да потискам комарджийския инстинк .

Коментар

• 1.14 %,
                      изгоря Бай ;-)

Коментар

Бай Хиньо, що се уплаши ;-)
                        хайде спокойно де, няма да ти взема, каквото дължиш за баса,
                        след два часа и половина ще видим, че сме далече от твоята прогноза.
                        Приятен ден на всички!

П.П. Зап.България
                        PERNIK ))
                        NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

Бай Хиньо, що се уплаши ;-)
                          Приятен ден на всички!

П.П. Зап.България
                          Бях на обяд ... Иначе да, уплаших се да не се изложа пред такава опитна инвеститорка като теб :P. И все пак, поводът за моя оптимизъм се базира на:

TRACE +6.3%
                          MOSTS +6.1%
                          HDPAT +5.4%
                          CHIM +0.9%
                          MONBAT +4.2%
                          EUBG +1.7%
                          TOPL 0.0%
                          AKTIV +0.49%
                          BSTR +4.64%
                          BOARD +0.9%

П.П. Чете се Байшиньо , не е свързано с байовци ... Млад съм за байовец, млаад.

Коментар

• Моите агенти току що ми доставиха малко инфо от софия, жалко скоро не ми се очертава ходене до там, ама пък слънцето вече огрява созопол

Коментар

• Бай Хиньо, що се уплаши ;-)
                              Приятен ден на всички!

П.П. Зап.България

Коментар

• Каде си позиционирана какче, това че не си в пловдив не пречка така или иначе и аз не съм там

Коментар

Working...
                                X