Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от AmatyorНе бъркай желанията и надеждите с реалностите. Според мен ако февруари се измъкне на 0 ще е успех, а март +2 до +5% ще е върхът на възможностите.
Август-Септември 2007 няма да се повтори на нашата борса в обозрим период от време.
Здравословен растеж ни трябва, а като одъртеем ще си пием уискито на брега на морето :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AmatyorНе бъркай желанията и надеждите с реалностите. Според мен ако февруари се измъкне на 0 ще е успех, а март +2 до +5% ще е върхът на възможностите.
Август-Септември 2007 няма да се повтори на нашата борса в обозрим период от време.
Здравословен растеж ни трябва, а като одъртеем ще си пием уискито на брега на морето :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Не бъркай желанията и надеждите с реалностите. Според мен ако средно за февруари се измъкне на 0 ще е успех, а март +2 до +5% ще е върхът на възможностите. Да не говорим че сивите сценарии са си в пълна сила възможни.
Коментар
-
[quote="Amatyor"]Първоначално изпратено от vlk lukavСпоко,скоро ще тръгнем рязко напред и нагоре!Припомням ви че "Юг маркет максимум" имаше доходност 18.06% за юли миналата година-с една дума Фонда ни е супер!!!
Мойта кристална топка нещо се е бъгнала.... Само мъгла вътре , нищо се не види, мамка му [/quote
Скоро-максимум до месец,а може и по-малко.
Рязко напред и нагоре-месечна доходност от Фонда:10-18%Успех и много победи за оптимистите!!!Трудното свърши-сега е нашето време!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlk lukavСпоко,скоро ще тръгнем рязко напред и нагоре!Припомням ви че "Юг маркет максимум" имаше доходност 18.06% за юли миналата година-с една дума Фонда ни е супер!!!
Мойта кристална топка нещо се е бъгнала.... Само мъгла вътре , нищо се не види, мамка му
Коментар
Коментар