Абе не е ли време ... човек във фондове да инвестира...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Bobi75
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от Кака ДечкаПроцентите са доста под 50 % в края на февруари.
Днес сме надолу с четвърт процент!Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Кака ДечкаПроцентите са доста под 50 % в края на февруари.
Днес сме надолу с четвърт процент!
Коментар
-
Re: Како Дечке
Първоначално изпратено от attКако Дечке,
момчето май пита колко е кеша на фонда и колко е в активи.
Поздрави
Кеша също е актив !Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
mersi margaritka, naistina mnogo milo ot twoq strana sakrowishte, az specialno nqmam nujda da gledam kakwo stawa s aktiwite
blagodarq razbira se za informaciqta, inache da se hodi, da se tegli fail, da se gleda w Word i t.n. towa mogat da si go prawqt tezi, koito sa angajirani emocionalno s fonda (i ne samo emocialno razbira se haha).
Ideqta mi beshe, che taka i taka kaka Dechka zasega redowno sledi neshtata i kazwa ednata cifra, moje da kazwa i drugata cifra.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panteraKako Dechke, kazwai ako e wyzmojno razbira se, dali aktiwite im namalqwat, ili rastat t.e. dali ima namalqne ili rastej na parichen resurs. Moje bi towa shte e syshto interesna informaciq w towa polojenie na pazara
тая информация се обнародва всеки ден заедно с цената! Можеш да си я поглендеш ето на това място:
http://bull.investor.bg/?search%5B%5...205&category=0
Коментар
Коментар