Първоначално изпратено от SubZero
Не си ме разбрал...аз нямам проблем с ЮГ Маркет никакъв..не са ми в полезрението просто...цялото писане по темата започна,когато казахте че изнесените данни за собствениците на УД Юг Маркет са спам,който няма място в този форум!Опитах се да ви докажа с примерите,които дадоь,че това са изключително тревожни факти(ако са достоверни) и не може с лека ръка да се пренебрегват..особено пък в толкова чувствителна на доверие индустрия като финансовата и управлението на активи в частност.Знаеш,че банка може да се фалира само с лош слух и не случайно законово е забранено разпространяването на невярна или подвеждаща информация за банка,която евентуално да и петни името.Няма да ставам писателка-не умея просто и съм много по-наясно с капиталовите пазари отколкото си мислиш.
Между другото на две места ми казваш да не се обаждам по неща,които не разбирам и ми се иска да ми обясниш кое точно не е така както го казвам и въобще да докажеш твърдението си,а не да пишеш празни приказки. Аз не те обиждам пряко и безпочвено нали?Кажи в кое не съм права и ми покажи как ти си по-големият разбирач
Коментар