Всеки трябва да е наясно преди да инвестира ,че може и да загуби....И за да се намалят загубите трябва да се получават пари от няколко места.....И инвестирайки очаквай най-лошото и се надявай на хубавото .И си направете стопове ,например 10% загуба и бягаш....Не е препоръка за търговия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДФ ЮГ Маркет максимум (DFUMM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от MatrosovПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от MatrosovАбе какво стана с кака Дечка,дали излезе навреме? Не знам защо но днес се сетих за нея...
Коментар
Коментар