IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Benchmark Фонд-2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Михаела
    Кое е шегичка?
    Или се шегуваш, че са номер 1.

Или не знаеш, че не са номер 1.

Имаше цяла тема за некадърността и подкупността на в. Пари.

Коментар

• Кое е шегичка?

Коментар

• Това е шегичка нали?
        Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Как така изостават? Аз четох в Пари че са номер 1 и затова инвестирах при тях.

Коментар

• Така е, не вървят много добре нещата този месец. Да не кажа хич.

Коментар

• Като гледам класациите на фондовете през юли, тези пичове май се позабавят!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• За да не бъда разбран погрешно (commodore.vanderbilt), искам да изясня ситуацията.
                От съвсем скоро притежавам дялове във фонда и малко по обратната процедура реших да събера информация, тъй като не съм много навътре в материята и разчитам по-скоро на интуиция.
                А конкретния въпрос повдигнах, защото освен тези дялове притежавам такива и в Капман Макс. Капман имат много висока доходност и нямам причина да се оплаквам от тях, но впечатлението което правят като фронт офис, интернет страница, обновяване на информацията е много далеч от нивото на Бенчмарк.

Коментар

• Имам дялове във фонда от близо една година и продължавам да ги увеличавам.До момента всичко е точно и коректно.Всеки да си преценява,това е моя избор за момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от adriano1
                    Вижда се че акции на фонда са търгувани рядко - на 9 октовмри на цена 119 лева и на 11 юни на цена 198?! лева.
                    Не мога да коментирам защо е така,само констатирам.
                    Пич, акциите и дяловете на взаимните фондове се купуват и продават предимно на гише

Коментар

• Re: Benchmark Фонд-2

[quote="finty"]Ще се радвам да споделите мнение за Бенчмарк фонд-2. За момента имам предимно положителни впечатления и ми е интересно, какво мислите.
                      Проверих преди да създам тема, но не намерих такава за въпросния фонд.
                      Благодаря ви предварително за конструктивните мнения.[/quote

Много ми е интвресно какви впечетления въобще можеш да имаш, става въпрос за малко повече от година. За който и да е фонд освена на Карабашев да напишеш все едно. Стига с тези глупости. Пиши:тук да се прави реклама и антиреклама на еди кой си фонд и стига, а не какво мислите, страхотни са нали и т.н.
                      Иначе момчетата са готин екип.
                      Поздрави
                      Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от adriano1
                        Вижда се че акции на фонда са търгувани рядко - на 9 октовмри на цена 119 лева и на 11 юни на цена 198?! лева.
                        Ми много ясно нали е от отворен тип - няма ограничение за емитиране на дялове.

Коментар

• Виждам, че никой не ще да ти отговори, затова аз ще поема тази непосилна тежест! Фонда е изключителен. Аз имах дялове в него и се мъчех с Кобоса. Резултата беше много добър за фонда и плачевен за Кобоса. Накратко: стабилен и много леко даващ назад ако има корекция ръст. Не знам как го правят. Купих на 115 и пордадох сега на около 200. Не ти препоръчвам нищо!

Коментар

• Вижда се че акции на фонда са търгувани рядко - на 9 октовмри на цена 119 лева и на 11 юни на цена 198?! лева.

Коментар

• Novaka_Bull, благодаря ти.
                              Наистина ли никой друг няма какво да каже по темата?

Коментар

• Много готин фонд - много добре подбрани водещи акции в протфейла

осван това голяма част от тях са от различни фин.групи
                                нямам акции там понеже местожителството ми е такова че не е удобно да си купя.

за заместител на Бенча2 може да ползваш и ОББПА с почти същия протфейл са (то се вижда и от графиките им) - последното не е препоръка

Коментар

Working...
                                X