If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да не бъда разбран погрешно (commodore.vanderbilt), искам да изясня ситуацията.
От съвсем скоро притежавам дялове във фонда и малко по обратната процедура реших да събера информация, тъй като не съм много навътре в материята и разчитам по-скоро на интуиция.
А конкретния въпрос повдигнах, защото освен тези дялове притежавам такива и в Капман Макс. Капман имат много висока доходност и нямам причина да се оплаквам от тях, но впечатлението което правят като фронт офис, интернет страница, обновяване на информацията е много далеч от нивото на Бенчмарк.
Имам дялове във фонда от близо една година и продължавам да ги увеличавам.До момента всичко е точно и коректно.Всеки да си преценява,това е моя избор за момента.
Вижда се че акции на фонда са търгувани рядко - на 9 октовмри на цена 119 лева и на 11 юни на цена 198?! лева.
Не мога да коментирам защо е така,само констатирам.
Пич, акциите и дяловете на взаимните фондове се купуват и продават предимно на гише
[quote="finty"]Ще се радвам да споделите мнение за Бенчмарк фонд-2. За момента имам предимно положителни впечатления и ми е интересно, какво мислите.
Проверих преди да създам тема, но не намерих такава за въпросния фонд.
Благодаря ви предварително за конструктивните мнения.[/quote
Много ми е интвресно какви впечетления въобще можеш да имаш, става въпрос за малко повече от година. За който и да е фонд освена на Карабашев да напишеш все едно. Стига с тези глупости. Пиши:тук да се прави реклама и антиреклама на еди кой си фонд и стига, а не какво мислите, страхотни са нали и т.н.
Иначе момчетата са готин екип.
Поздрави
Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
Вижда се че акции на фонда са търгувани рядко - на 9 октовмри на цена 119 лева и на 11 юни на цена 198?! лева.
Ми много ясно нали е от отворен тип - няма ограничение за емитиране на дялове.
Виждам, че никой не ще да ти отговори, затова аз ще поема тази непосилна тежест! Фонда е изключителен. Аз имах дялове в него и се мъчех с Кобоса. Резултата беше много добър за фонда и плачевен за Кобоса. Накратко: стабилен и много леко даващ назад ако има корекция ръст. Не знам как го правят. Купих на 115 и пордадох сега на около 200. Не ти препоръчвам нищо!
Коментар