Първоначално изпратено от finty
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Benchmark Фонд-2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ValuatorСлед като вдигнаха Монбат от 18 на над 19 лв с масирани покупки за един ден
Първоначално изпратено от Novaka_BullБе тия бенчове много скокнаха за 1 ден
ИД „Бенчмарк фонд” - 2.136% (13 454 бр.) от капитала на BALKL.
Този дял вероятно се е увеличил към 24.08.2007 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо УорънПървоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от stiff_bgМи проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.
Ако HIKA-та падне с 1 процент, то за да се компенсира спада 4-5 акции от долната част на портфейла трябва да се качат с по 1-2%.
Така уж 4 акции се качват, а само една пада и ти се струва, че ще има ръст, но реално няма да има.
http://benchmark.bg/bg/index.php?lad...folio&FondID=2
Как ще разкараш нещо, което още не се търгува???
Ама и аз колко съм глупав....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от stiff_bgМи проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.
Ако HIKA-та падне с 1 процент, то за да се компенсира спада 4-5 акции от долната част на портфейла трябва да се качат с по 1-2%.
Така уж 4 акции се качват, а само една пада и ти се струва, че ще има ръст, но реално няма да има.
Как ще разкараш нещо, което още не се търгува???
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgМи проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.
Коментар
-
Ми проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.
Коментар
-
Някой може ли да ми обясни как се формира цената на акция от фонда (този или който и да е друг, просто имам този за пример), защото вчера всички водещи акции от портфейла им имаха увеличение, а акцията им е паднала!? Не се заяждам, просто ми е интересно защо!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛеонидВярно е че АДСИЦ са малко в повечко,но те са защита срешу падащ пазар,а и с времето ще носят дивиденти.
А на Елма, Метизи и Балканите какво им е?
Топливо е подценена акция в момента и рано или късно ще намери справедливата си стойност.
Единствено Слънчев ден не ми харесва,но тя пък е на последно място в портфеила.
Това мнение не е препоръка за инвестиционно решение.
Освен това по отношение на другите позиции - не мисля, че ДФ или ИД трябва да инвестира във акции извън индекси (в частност BG40). Тия екзотики са непродаваеми и при определени пазарни събития можеш да гризнеш голямо дърво!
Все пак всеки си прави избора за себе си!
Коментар
Коментар