IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Benchmark Фонд-2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от finty
    Имам deja vu, но ще се повторя:
    Някой да знае защо сайтът на Бенчмарк се е сринал?
    Също така ме интересува, ако някой знае каква е последната цена на изкупуване на дялове от днес.
    Цената за днес е 238.8,а сайта в момента работи,но не са изкарали утрешната цена

Коментар

• Първоначално изпратено от finty
      Имам deja vu, но ще се повторя:
      Също така ме интересува, ако някой знае каква е последната цена на изкупуване на дялове от днес.
      По спомен малко над 236

Коментар

• Имам deja vu, но ще се повторя:
        Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
          След като вдигнаха Монбат от 18 на над 19 лв с масирани покупки за един ден

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
          Бе тия бенчове много скокнаха за 1 ден
          към 31.05.2007 г.
          ИД „Бенчмарк фонд” - 2.136% (13 454 бр.) от капитала на BALKL.

Този дял вероятно се е увеличил към 24.08.2007 г.

Коментар

• След като вдигнаха Монбат от 18 на над 19 лв с масирани покупки за един ден

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
            Бе тия бенчове много скокнаха за 1 ден

Коментар

• Бе тия бенчове много скокнаха за 1 ден

Коментар

• Благодаря много.

Коментар

• ИД БенчМарк Фонд-2 високодоходен
                  емисионна цена 209.415
                  <3 год. 207.331
                  >3 год. 208.373

Коментар

• Някой да знае защо сайтът на Бенчмарк се е сринал?
                    Също така ме интересува, ако някой знае каква е последната цена на изкупуване на дялове от вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън
                      Първоначално изпратено от Леонид
                      Първоначално изпратено от stiff_bg
                      Ми проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.

Ако HIKA-та падне с 1 процент, то за да се компенсира спада 4-5 акции от долната част на портфейла трябва да се качат с по 1-2%.

Така уж 4 акции се качват, а само една пада и ти се струва, че ще има ръст, но реално няма да има.
                      Като гледам маи са разкарали HIKA-та.
                      http://benchmark.bg/bg/index.php?lad...folio&FondID=2
                      Естествено, че не са го разкарали! Тъй като е в процедура на увеличение на капитала новите акции ги водят на вземане (виж дела на други активи), а това което виждаш в таблицата са само старите акции по новата цена.
                      Как ще разкараш нещо, което още не се търгува???
                      Да бе прав си!
                      Ама и аз колко съм глупав....

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                        Първоначално изпратено от stiff_bg
                        Ми проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.

Ако HIKA-та падне с 1 процент, то за да се компенсира спада 4-5 акции от долната част на портфейла трябва да се качат с по 1-2%.

Така уж 4 акции се качват, а само една пада и ти се струва, че ще има ръст, но реално няма да има.
                        Естествено, че не са го разкарали! Тъй като е в процедура на увеличение на капитала новите акции ги водят на вземане (виж дела на други активи), а това което виждаш в таблицата са само старите акции по новата цена.
                        Как ще разкараш нещо, което още не се търгува???

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg

Коментар

• Ми проблема е главно в това, че акциите с най-голям процент в портфейла паднаха.

Коментар

• Някой може ли да ми обясни как се формира цената на акция от фонда (този или който и да е друг, просто имам този за пример), защото вчера всички водещи акции от портфейла им имаха увеличение, а акцията им е паднала!? Не се заяждам, просто ми е интересно защо!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                                Вярно е че АДСИЦ са малко в повечко,но те са защита срешу падащ пазар,а и с времето ще носят дивиденти.
                                А на Елма, Метизи и Балканите какво им е?
                                Топливо е подценена акция в момента и рано или късно ще намери справедливата си стойност.
                                Единствено Слънчев ден не ми харесва,но тя пък е на последно място в портфеила.

Това мнение не е препоръка за инвестиционно решение.
                                Не съм съгласен с теб! Ако ти си имал нужда от защита срещу падащ пазар, щеше да си вземеш фонд 3, а не този. Или да си разпределиш парите пропорционално. Все пак това се води "високодоходен" фонд, а предвид характеристиката си АДСИЦ не предполагат такъв доход.
                                Освен това по отношение на другите позиции - не мисля, че ДФ или ИД трябва да инвестира във акции извън индекси (в частност BG40). Тия екзотики са непродаваеми и при определени пазарни събития можеш да гризнеш голямо дърво!
                                Все пак всеки си прави избора за себе си!

Коментар

Working...
                                X